INTERVIU CU DUMNEZEU...
Am visat ca am avut un interviu cu Dumnezeu...
'Deci vrei sa ai un interviu cu mine?' a intrebat Dumnezeu. 'Daca ai timp...' am raspuns eu. Dumnezeu a zambit. 'Timpul meu este vesnic; ce te gandesti sa Ma intrebi?'. ' "Ce te surprinde cel mai mult la omenire?...". Dumnezeu a raspuns...
Ca gandindu-se cu ingrijorare la viitor, ei uita prezentul, astfel ca ei nu traiesc nici in prezent nici in viitor. Ca ei traiesc ca si cand nu vor murii niciodata, si mor ca si cand n-ar fi trait vreodata..."
"Ca se plictisesc cu copilaria- se grabesc sa creasca mari si apoi iarasi tanjesc sa fie copii. Ca isi pierd sanatatea sa faca bani si apoi isi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea." Bratele lui Dumnezeu m-au luat si am tacut un moment, apoi am intrebat... "Ca un parinte care sunt cateva din lectiile vietii pe care vrei sa le invete copiii Tai? " Dumnezeu mi-a raspuns zambind:
"Sa invete ca ei pot face pe oricine sa-i iubeasca si sa se lase iubiti.
Sa invete ca cel mai valoros lucru nu este ceea ce au in viata lor, ci pe cine il au in viata si viata insasi.
Sa invete ca nu-i bine sa se compare cu altii.
Sa invete ca o persoana bogata nu este una care are cel mai mult ci una careia ii trebuie cel mai putin.
Sa invete ca doar in cateva secunde pot provoca rani adanci in persoana iubita, si pot trece multi ani ca sa le vindece. Sa invete sa ierte prin practicarea iertarii.
Sa invete ca sunt persoane care ii iubesc mult, dar pur si simplu nu stiu sa exprime sau sa-si arate sentimentele.
Sa invete ca banii pot cumpra orice dar nu Fericirea !!!
Sa invete ca doi oameni pot privii la acelasi lucru dar il pot vedea foarte diferit.
Sa invete ca Eu sunt aici cu ei intodeauna."
|