Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Ioan tu esti baiat de Preot dupa cate stiu eu . Pai dragul meu mai este un aspect, la cea ce spui tu. Anume, la pantaloni e cu dus si intors, pentru ca la unele fete, femei cam tipa pe picior si cam toate formele se vad , dar la machiajul lor putem sa evitam a arunca privirea, pentru ca inseamna ca noi le cautam expre privirea, deci ne smintim sa zicem cu voi. Pana la urma , pentru ce mergem la Biserica? De cautam ochii sau buzel facute, e una , de vine in pantaloni stransi, provocatori e alta. Pana la urma si asta este un exercitiu de vointa, de smerenie al barbatului. Caci de ne uitam la buzele si ochii femeii e voia noastra, o voie ce se poate controla usor, dar numai sa vrem. Nu ?
|
De acord!Daca mergem la biserica este pentru un scop.Nu ne priveste cum este imbracat sau aranjat cel/cea de langa noi.Cei ce se lasa ispititi inseamna ca asta vor,sa fim seriosi.
Decenta da,dar nu sa trecem in limita extrema.
Aveam o prietena care mereu mergea imbracata doar in fuste lungi pana in pamant,fara machiaj,parul prins,de multe ori si in afara bisericii,ziceai ca e cea mai smerita dintre toate cele.Si ce facea?Imi povestea cand mai venea de la biserica sau manastire,ce frumos era calugarul cutare,cum s-a indragostit de el,ca si acela s-a uitat dupa ea si asa mai departe.Va dau cuvantul ca nu exagerez.
Eu personal,cat de frumos ar fi fizic un astfel de om pur si simplu nu l-as putea privi ca pe un barbat.
V-am spus asta,pentru ca pe mine m-a cam socat la momentul respectiv ce facea ea.
Continui sa cred ca daca intram pe poarta unui lacas de cult o facem pentru sufletul nostru si din acel moment lumea din jurul nostru cam trebuie sa dispara,fie ca suntem barbati sau femei.