Bun mihailt,daca este asa cum spune Arhimandrit Mina Dobzeu si etapa cu semnul 666 a trecut deja,inseamna ca urmatorii pasi sunt cei vizibili de toti.Ma refer la :Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor. / Caci se vor ridica hristosi mincinosi si prooroci mincinosi, si vor da semne mari si chiar minuni, ca sa amageasca, de va fi cu putinta, si pe cei alesi.(Aici sunt.. multi,atat persoane individuale cat si religii care pretind ca toate religiile au acelasi drum,la Creator.).Apoi, "Caci precum fulgerul iese de la rasarit si se arata pana la apus, asa va fi si venirea Fiului Omului." sau "Iar indata dupa stramtorarea acelor zile, soarele se va intuneca si luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cadea din cer si puterile cerului se vor zgudui.Sunt foarte multe citate asemanatoare precum si cele cu Enoh si Ilie insa nu mai scriu pentru ca stiu ca multi citesc primele 2 randuri si ultimele 2. : ).Probabil veti spune ca de ce iau ad literam citatele acestea
Motiv 1 :Nu ma simt in stare sa ma pun eu sa decodez mesajele,de aceea le iau cum sunt
Motiv 2 :Mi-a placut exemplul cu "Ana si Caiafa,stiau de cei 30 arginti si nu au dat 29 sau 31" Deci ,probabil cateodata,trebuie sa vedem lucrurile simplu.Cine stie...Doamne ajuta