Subiect: Raiul sau iadul
View Single Post
Vechi 04.01.2009, 00:01:23
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]De asta refuz să devin un creștin-ortodox fanatic pentru că nu vreau să-i judec pe semenii mei și vreau să-mi păstrez sufletul curat, neîntinat de diavolii pe care-i tot invoci, și vibrant la suferințele și necazurile celor din jur. [/COLOR]
[COLOR=green]Păcat! Nu știu cine spunea pe aici că ești tânăr. Dacă-i așa, încă o dată - păcat! Ești un om lipsit de suflet, de sentimente, un om sec... [/COLOR]
[COLOR=green]N-ai înțeles nimic din ce am spus. Și într-un cuvânt am spus tot...[/COLOR]

Multumesc,vezi ca eu nu ti-am zis ca esti un ateu,ca gandesti prost sau mai stiu eu ce.Te-am intrebat doar in ce Dumnezeu crezi sau de ce nu crezi in Biblie ,Apocalipsa si lucrurile care ne invata el?De ce nu accepti totul?Pentru ca asta este adevarul,va fi apocalipsa,Dumnezeu pedepseste pe cei ce nu ii respecta invataturile,a existat Iisus Hristos,care si-a dat viata pentru noi,au existat minuni,au existat multe din cele spuse in Biblie .Daca tu nu vrei sa le accepti este problema ta ,dar te rog sa nu faci topic in care sa spui ca eu nu cred in Rai si Iad ,nici eu nu cred in mantuirea celor ce cred in Dumnezeu dar nu si in invataturile lui.Multumesc pentru ce mi-ai zis,sunt tanar da,si am timp sa invat cat mai multe,poate sunt un pacatos ,nu am afirmat niciodata ca voi fi mantuit,ca sunt foarte credincios dar eu RECUNOSC.De ce e pacat?Nu am suflet?La asta se rezuma totul la tine?Cred in Dumnezeu ,da cred,fac fapte bune dar nu ma intereseaza ca Iisus Hristos a fost rastignit sau nu ma intereseaza viata lui Iisus,viata Sfintilor ,nu ma intereseaza sa aflu cat mai multe despre ce a fost in trecut,despre MANTUITOR.Trebuie sa stim despre Dumnezeu multe nu numai sa credem si sa facem fapte bune.
Reply With Quote