View Single Post
Vechi 04.01.2009, 01:10:26
tot-Laurentiu's Avatar
tot-Laurentiu tot-Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Anca-Miha, ideea este ca unii dintre noi se ingrijoreaza din lucruri de nimic precum este si ideea asta cu pasapoartele. Lasa, ca nu se darama lumea din asta, mai bine am vedea de alte probleme.

Chiar nu vad cu ce ar putea sa fie lezat cineva daca pasaportul contine si amprentele, ca poza oricum o continea. Daca esti om cinstit si nu te tii de cine stie ce rautati nu ai de ce sa te temi. Din partea mea, poate sa ma urmareasca oricine, nu am nimic de ascuns.

Si pana la urma, nu vrei pasaport, nu ti-l face. In UE poti calatori doar cu cartea de identitate, sau poti pur si simplu sa stai in mult iubita Romanie fara sa iesi din granitele ei. Din nou, pasaportul nu este un act obligatoriu.
Nu cred ca ai inteles ceea ce se intampla. In curand vor urma buletinele cu microcip...care se numesc de identitate...Adica identitatea mea, a ta si a altuia.

Dupa aceea va urma microcipul implantat in mana dreapta sau frunte (scalp).
Pentru ca (tocmai asta e scopul) vor spune ca buletinele si pasapoartele pot fi usor falsificate si microcipurile ce le contin pot fi clonate ...si astfel datele personale vor putea fi folosite de altii (pretextul lor) ...va fi violata identitatea si asa ceva nu isi pot permite (chipurile) marile democratii.
Dar jidanii ca omoara in 4 zile peste 400 de palestinieni nu mai zice nimeni nimic.
Marile democratii inchid ochii> De ce ?
Pentru ca in conducerea lor sunt sunt infiltrati masoni -- > creatia evreilor.
Nu degeaba toti presedintii SUA au fost masoni.

Pana acuma evreii s-au folosit de conducerea SUA ca sa atace Afganistanul, Irakul, Serbia (kosovo)...iar acum si-au pus si presedinte evreu un SUA.
Si-au luat avioane F16 (criza americana, unde se duc banii)
SI acum macelaresc pe capete in Fasia Gaza.

Daca va duceti in SUA in Virginia sa vedeti acolo la templul masonic unde sunt toate credintele si sunt puse pe niveluri iar cel mai sus este asezata (religia iudaica) si cea mai de jos este crestinismul.

Aici puteti asculta ce spune Parintele Gheorghe Calciu despre masonerie:
http://vestitorul.blogspot.com/2008/...rebari-si.html
Reply With Quote