Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]De loc. Tocmai că țin seama de viața pe care am trăit-o și o trăiesc și asta îmi dă convingerea că totul se consumă aici... [/COLOR]
[COLOR=green]Dar, cum ai spus: fiecare cu convingerile lui. Eu nu încerc să conving pe nimeni că e corect modul meu de a gândi, de a crede.[/COLOR]
|
Pentru unii suferinta este sfarsitul la toate iar pentru altii este inceput.
Pentru mine a fost inceput.Cand totul se naruie in jurul tau cauti sa te agati de ceva pentru a te salva.Intr-un moment de cumpana eu mi-am amintit ca sunt botezata si cand toti mi-au intors spatele am intrat intr-o biserica si acolo am intalnit pe Iisus Hristos.Mi l-am facut cel mai bun prieten iar El mi-a daruit intelepciunea de-al intelege.
Iar dupa ce m-a facut inteleapta,mi-a dat si putin din suferintele Sale.
In rest........de la oameni numai "spini si ura".
Mie credinta mi-a umplut golul lasat de nimicnicia lumii.Am ales si, orisice s-ar intampla pe drumul meu spre dincolo am un tovaras.
Sunt crestin ortodox traitor caci asa au hotarat parintii mei.Daca eram catolic,protestant sau orisice alta religie as fi fost tot un om credincios.
Pentru mine un om care este credincios este mai bun decat cineva care nu crede decat in el.De aceea este bine sa ne ingadium unii pe altii.