Citat:
În prealabil postat de BogdanF2
Iti atrag atentia ca te contrazici serios. Atat timp cat nu crezi nici in rai nici in iad, nu esti nici pe departe crestin-ortodoxa. Nu esti nici macar crestina. Citeste in dictionar definitia cuvantului crestin si vezi daca te incadrezi. A fi crestin fara a crede in rai sau iad e ca si cum ai fi musulman fara a crede in Mahomed. Iti recomand sa iei o carte de catehism si citeste acolo ce trebuie sa creada un crestin ortodox, dogmele, etc...
In afara de asta, vad ca esti mereu "en-garde". Orice ti-ar spune cineva sari in sus cu drepturile tale, and so on. Daca cineva iti sa un sfat binevoitor, nu inseamna ca te ataca. Relax si gandeste-te la modul serios daca ai nimerit pe forumul care trebuie. Nu vreau sa te alung (si nici nu pot). As prefera sa vad ca iti schimbi credinta despre iad si rai.
Bogdan.
|
Asta incercam sa-i spun si eu,dar ea le tine pe ale ei,crede ca daca ,ea crede in Dumnezeu dar nu crede in faptele sale si Biblia crede ca e mantuita deja sau e un bun credincios.Pacat silverstar pentru ceea ce faci,nu pacat pentru ceea ce gandesc eu,eu cred in Biblie.