[COLOR=#000080]- Acum asteapta pe imparatul pamantesc? [/COLOR]
[COLOR=#000080]- Da, pe Antihrist. [/COLOR][COLOR=red]Rabinii stiu ca a venit Mesia si ca L-au rastignit[/COLOR]. [COLOR=purple]
Am aflat de la o persoana ca, atunci cand un evreu trage sa moara, merge rabinul si-i spune la ureche: [COLOR=blue]“Mesia a venit[/COLOR]“.[/COLOR] Vezi, ii mustra constiinta, pentru ca se simt vinovati, dar nu se smeresc.
- Si ce castiga ca o spun in vremea aceea ?
- Nimic. O spun asa, deoarece ii mustra constiinta si cred ca, spunand-o, sunt in regula.
- Ceilalti nu aud?
- Nu, caci i-o spun la ureche. Si unii copii ai evreilor s-au razvratit impotriva rabinilor. “Mesia a venit - spun ei; pe care Mesia il asteptati?”. In America un grup de tineri care se ocupa istoriceste de Sfanta Scriptura scot o revista in care este scris: “
Mesia a venit. Celui care nu crede ca a venit Mesia ii vom trimite in dar revista, pana ce va crede. Cel care crede, sa trimita ajutor, ca s-o trimitem si altora ca sa creada“.
- Acestia sunt evrei?
- Da, evrei.
- Au devenit crestini?
- Ei, daca au crezut tot e ceva. [este vorba, probabil de asa-numitii
[COLOR=#0000ff]“evrei mesianici“[/COLOR],
nota noastra]
- Se poate sa existe rabini crestini in ascuns?
- Rabini sa fie crestini in ascuns? Daca se face crestin, mai ramane rabin? Adica sa invete pe evrei ca n-a venit Mesia si atunci cand trag sa moara sa le spuna ca a venit?