Cei care sunt crestini ar trebui sa se informeze foarte bine cum stau lucrurile in legatura cu microcipul, ce legi ne pot apara interesele si cum ne putem pregati duhovniceste pentru a face fata situatiei in cazul in care ne va fi pusa la incercare credinta. Caci cuvintele Apocalipsei ( cap. 13-14) se vor adeveri treptat.
In zilele noastre nu prea mai au curaj multi sa mai spuna adevarul. Marturisitori se vor chema cei care vor spune adevarul despre cip si il vor refuza asumandu-si anumite riscuri. Exista din pacate duhovnici cu pretentii, precum parintele Cleopa si parintele Arsenie Papacioc etc., de la care crestinii ar fi asteptat niste explicatii mai mature in aceasta privinta. Au gresit oare din nestiinta sau cu buna stiinta? Caci in mod clar explicatiile dumnealor in aceasta privinta sunt eronate.
In loc sa ne facem partasi la lucrarea satanei, am putea sa ne aparam civilizat si legal drepturile. Crestinul trebuie sa spuna si NU arunci cand drepturile ii sunt incalcate. Nu trebuie sa ne lasam impresionati de oameni cu nume mari - ne sfatuieste un duhovnic grec. In aceste vremuri ei sunt santajati si pot cadea in ispite si ei.
Problema legata de microcip este o problema de viata si de moarte duhovniceasca. Cuvintele Apocalipsei dau marturie despre aceste lucruri. Explicatiile date acolo sunt clare. E vorba despre un numar de om al carui semn va fi 666. Nu vom putea spune ca nu am stiut. Daca ne prefacem ca n-am stiut si vrem s-o ducem bine doar in aceasta, nu vom scapa de pedeapsa.
|