View Single Post
Vechi 06.01.2009, 09:45:11
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit Cip

Nu stiu daca s-a mai discutat despre problema asta.
Dar se pare ca ne ascundem dupa degete, fatarnicia noastra e evidenta. Si ma refer in special la mine.
Vorbim despre cipuri dar zilnic vorbim la telefonul mobil. Un prieten de la o firma de telefonie mobila imi spunea ca cei de la firma pot sa asculte ce se vorbeste in apropierea telefonului mobil la care nu vorbesti si il ti deschis pe masa. Si spunea ca si atunci cand e inchis tot se poate asculta ce se intampla in jurul telefonului. Sincer nu stiu daca e adevarat ce mi-a spus. Dar cred ca este posibil. Cartela de telefon contine cip cu care poti sau vei putea fi localizat, desi nu stiu cat conteaza,

http://www.go4it.ro/stire/3518402/Ca...ipuri-GPS.html

dar noi ne facem probleme pentru pasapoarte, de care putem sa nu avem nevoie, de permise de conducere cu cip, la care tara noastra draga a aderat, singura din Europa sau aproape, bineneteles, sau altele, cand de fapt un cip il tinem la ureche zilnic. Care dintre noi a avut curajul sa spuna NU telefonului mobil? Care dintre noi a avut puterea de a merge personal si a discuta fata in fata cu cel caruia putea sa ii dea un telefon sau mai rau sa ii trimita un mesaj? Motive stiu ca aveti multe sa imi dati , dar nu merge.
Parca incepe sa imi devina din ce in ce mai drag telefonul fix din hol, chiar si cel dotat cu un mic robotel care sa iti preia mesajele, ca, de, suntem intro lume moderna.
Doamne ajuta.
Reply With Quote