Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Deci tu ma ataci pe mine pentru ca nu i-am luat apararea lui Obama, la care de fapt nici nu m-am referit?!? Halloooo!!! Ciudat mod de gandire, n-am ce spune!
Apreciez dealtfel la Laurentiu, ca face unele conexiuni...
Mirela, motivele tale de a-l sustine pe Obama nu sunt si ale mele/noastre caci noi suntem de partea cealalta a oceanului. Gasesc ca este frumos din partea ta sa-l sustii pe presedintele tarii in care te afli, dar asta nu obliga in rest pe nimeni.
|
Citat:
În prealabil postat de
mirelat
pai daca iti e simpatic, macar ptr asta nu ar trebui sa tolerezi ceea ce se spune la adresa lui pe acest topic/ forum. acum ai inteles ce am vrut sa spun?
Fetelor:
Obama - fiecare emigrant fara acte in USA spera ca noul presedinte sa-i dea acte. Nu se stie daca e asa sau nu, ce se va intimpla, insa emigrantii refugiati in specil din tarile sud mericane, nu au actele in regula acolo.
Asta e marea speranta pentru multi emigranti si romani, care sint acolo, dar trebuie sa-si clarifice situatia cu actele.
Deci, pina cind Obm nu va spune :uite n-am s-o fac, toti emigrantii de acolo fara acte si nu numai , il vor sustine.
Daca el va spune: da, toti refugiatii vor avea acte in regula, atunci va fii si mai imbratisat.
Este situatia multor romani in joc.
Diferenta de canada: in canada nu intri daca n-ai actele in regula, deci canadienii sint liter de lege, vrei sa vii aci, vrem sa stim cine esti mai intai.
Si in felul asta nimeni nu ridica in slavi pe nimeni, pentru ca ai actele tale, in regula, iti vezi de viata ta s.a.m.d.
Urez tuturor emigrantilor fara acte sa obtina viza multvisata cu aceasta ocazie.