Citat:
În prealabil postat de vasinec
De ce talmaciti spusele mele. Nu am zis niciodata asa ceva despre Domnul Iisus Hristos. Noi recunoastem Dumnezeirea Sa. Dar, Sfanta Scriptura ne spune ca, atunci cand s-a coborat la noi, Mantuitorul s-a dezbracat de natura Sa Dumnezeiasca si s-a facut asemenea noua.
"El,macar ca avea chipul lui Dumnezeu, totusi n-a crezut ca un lucru de apucat sa fie deopotriva cu Dumnezeu, ci S-a dezbracat pe sine insusi si a luat chip de rob, facandu-se asemenea oamenilor"(Filipeni 2:6,7)
Iar Domnul Iisus Hristos S-a tinut de cuvant. Am explicat intr-o postare recenta acest lucru.
|
Daca S-a facut asemenea noua, cu ce putere a facut atatea minuni: mersul pe apa, invierea mortilor, inmultirea painilor, intrarea prin usile inchise, schimbarea la fata, potolirea furtunii, scoaterea demonilor din oameni, etc? Deci, ori Hristos e Dumnezeu cu toate atributele Lui divine, ori e om asemeni noua, sau e amandoua Om si Dumnezeu?
22. Ci v-ati apropiat de muntele Sion si de cetatea Dumnezeului celui viu, de Ierusalimul cel ceresc si de zeci de mii de ingeri, in adunare sarbatoreasca,
23. Si de Biserica celor intai nascuti, care sunt scrisi in ceruri si de Dumnezeu, Judecatorul tuturor, si de
duhurile dreptilor celor desavarsiti, (Evrei 12
1.
Sufletele dreptilor sunt in mana lui Dumnezeu si chinul nu se va atinge de ele.
2.
In ochii celor fara de minte, dreptii sunt morti cu desavarsire si iesirea lor din lume li se pare mare nenorocire.
3. Si plecarea lor dintre noi, un prapad,
dar ei sunt in pace.
4. Chiar daca, in fata oamenilor, ei au indurat suferinte, nadejdea lor este plina de nemurire. (Int lui Sol 3
Iata cum va numeste pe voi Biblia:
cei fara de minte