Tinuta in biserica...
Eu cred ca nu trebuie sa facem ceva ca sa fim placuti de oameni,nici sa ne infrumusetam si nici sa ne schimbam infatisarea in vreun fel.Mi-am amintit de miile de femei care isi fac chiar operatii estetice si care dupa arata mai rau decat aratau inainte de operatii.Ar trebui sa multumim Lui Dumnezeu pentru ca suntem sanatosi,sa fim smeriti(ceea ce nu poti sa spui sau sa crezi despre cineva care este rujata sau cu parul vopsit sau tapat,ca sa nu mai vorbim despre parfum,cand in biserica miroase asa de bine tamaia nu ar trebui sa mai simtim alt miros).In privinta pantalonilor intradevar prin pantaloni se vede mai bine forma corpului si de aceea nu ar trebui sa-i imbracam.Imbracati-va cat mai simplu,curat si fara nici un artificiu sau accesoriu,in asa fel incat sa-i placeti Lui Dumnezeu si nu oamenilor,pentru ca mergeti in casa Lui si va rugati Lui si El va ajuta nu oamenii.Cat mai smerite...Doamne Ajuta!