View Single Post
Vechi 11.12.2006, 12:10:07
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Auzi m_d_ki nu am chef sa te combat acum, daca ar fi sa ne batem pe lungimea postarilor poate nu ar ajunge forumul asta sa te combat, dar nu vreau, Domnul imi spune ca nu e bine, eu sant o persoana care a avut rataciri si a umblat pe la asa zise biserici "nou-testamentale" asa ca tot ceea ce ai scris tu imi este cunoscut si eu le-am folosit candva. Dragul meu, sti ce ma doare, faptul ca tu crezi ca umbli dupa voia lui Dumnezeu, prin simplul fapt ca ai Biblia in mana, Domnul Iisus Hristos nu a zis apostolilor, mergeti si impartiti biblii la toate neamurile, s-au mantuit atatea mii de oameni care nu au citit nici un verset din Biblie, dar au ascultat de mai marii lor, gandeste-te ca in primele secole rata de analfabetism era enorma, plus de asta nu era asa usor sa ai o biblie, nici macar bisericile nu o aveau completa ci doar cate o epistola doua, si cine-i da autoritate Bibliei daca nu Biserica pe care o acuzi tu, aceasta Biserica a format canonul biblic sub insuflarea Duhului Sfant, aceasta Biserica care a avut martiri, sfinti si adevarati traitori, te inseli foarte tare in privinta Duminicii, foarte foarte tare, pacat frate draga ca nu cunosti adevarul ortodox, ca nu ai smerenia necesara sa ingenunchezi in scaunul spovedaniei, tu ai ales o cale de iertare mult mai simpla, dar dragul meu, Domnul lucreaza prin oameni si iarta prin oameni, El nu sta asa doar pe tron si arata cu mana"asta-i iertat, asta nu-i iertat", tu crezi ca daca ai avut un asentiment mintal cu jertfa de pe Golgota, si crezi ca Iisus este Mantuitor, gata, te-ai si mantuit??? Pacat dragul meu ca ai cazut in ratacirea facuta de altii, si adevarul Bisericii cu mii si mii de marturisitori il dai la o parte crezand mai bine, nustiu ce "prorocita" americana rau de tine, dar cel mai rau este ca tu il tagaduieste pe insusi Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu si Dumnezeu adevarat din Dumnezeu adevarat, cand cineva zice ca este a lui Hristos dar ii tagaduieste dumnezeirea, acel cineva este impotriva lui Hristos!, Te-am ruga noi de pe forumul ortodox, sa nu mai intervi si sa nu mai postezi invataturile tale, ci mai bine cauta adevarul propovaduit de 2000 de ani nu de 100, ca doar Biserica lui Hristos nu a fost moarta pana au venit protestantii! fie ca Domnul sa te lumineze, stiu ca vei zice ca esti luminat de Scripturi, ai o obsesie fata de Biblie, dar Hristos e mult mai presus de Biblie, Si Domnul sa-ti calauzeasca pasii, amin!