View Single Post
Vechi 07.01.2009, 02:23:29
nelamuritul nelamuritul is offline
Member

Data înregistrării: 24.12.2008
Implicit

ovidiu n-ai cu cine vorbi;incepusem sa-i raspund si dupa ce am scris cateva randuri am zis ca e inutil si ca danyel are dreptate . . . e trist dar si noi avem altele mai bune de facut decat sa explicam sectarilor credinta:cine vrea sa invete sa citeasca ce spune BO-daca el ne condamna ca ne alegem textele,ei de ce isi aleg din opera BOR numai Scriptura?!(n-am nevoie de raspuns vasinec)voi va selectati textele departandu-va de adevarpe cand noi le acceptam precum sunt,cu bune,cu rele,ca oameni suntem!
cu acest mesaj ma alatur lui danyel.
Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Pana la urma ce rost au peste 400 de mesaje contradictorii pe topicu asta? domnule vasinec, v-i s-au spun opiniile noastre, dumneata ne-ai spun opiniile cultului adventist, nu s-a ajuns la niciun rezultat, previzibil de altfel, tu ramai in invatatura ta noi ramanem in invatatura noastra, Dumnezeu va cantarii fiecare inima si va vedea cata dragoste si mangaiere a dat, cata daruire de sine si viata pusa in slujba Lui si a aproapelui, a continua acest topic nu ajuta cu nimic, se reiau aceleasi intrebari si aceleasi raspunsuri..n-are nicio logica fratii mei, sincer,