Revin.
Se pare ca aici se gasesc persoane care uita ceva. Nu este cel mai important sa spui "Sunt crestin ortodox" sau ca apartii altei religii. Important e sa vrei sa cunosti ce este in inima ta. Sa inteleg ca majoritatea celor care posteaza pe acest forum sunt convinsi ca romano-catolicii se indreapta spre Iad?
Aduceti si voi niste argumente mai sanatoase, care sa exprime ce vreti voi sa spuneti si nu ce au spus alti oameni pe care vreti nu vreti ii citati.
Cat despre nasterea Raului, spuneti-mi si mie cine L-a facut...(nu cine L-a facut Rau, ci cine L-a creat) - eu cred ca Dumnezeu este Tatal Raului prin creatie...
Pacat ca libertatea de a impartasii parerea este atacata cu dorinte jalnice...(de exemplu stergerea unui post pe acest forum)
Imi pare rau ca ganditi asa, dar nu ma derajeaza sa fiu luat peste picior pentru credinta mea.
Intrucat aici sunt desconsiderate idei care vin in urma unor studii, si in urma a unei educatii crestine, cred ca in mod indubitabil nu am ce cauta pe acest forum. Un profet nu este dorit in patria sa si pleaca.
La revedere!
|