View Single Post
Vechi 07.01.2009, 16:33:03
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iustin32 Vezi mesajul
Daca S-a facut asemenea noua, cu ce putere a facut atatea minuni: mersul pe apa, invierea mortilor, inmultirea painilor, intrarea prin usile inchise, schimbarea la fata, potolirea furtunii, scoaterea demonilor din oameni, etc?
"Daca S-a facut asemenea noua..". Va indoiti, cumva, de ceea ce spune Sfanta Scriptura? Recititi Filipeni 2:6,7.

Minunile au fost facute cu putere de la Dumnezeu. Domnul Iisus Hristos se trezea dimineata devreme, cand inca mai era intunerec, si petrecea mult timp in rugaciune si totdeauna facea voia Tatalui. Omul Iisus Hristos (a nu se intelege ca nu credem in Dumnezeirea Mantuitorului) este etalonul nostru de credinta. Daca am avea credinta adevarata, Tatal ceresc ne-ar da si noua puterea sa facem minuni.

"Adevărat, adevărat, vă spun, că cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea; pentru că Eu mă duc la Tatăl" (Ioan 14:12).

"Drept răspuns, Isus le-a zis: "Adevărat vă spun că, dacă veţi avea credinţă şi nu vă veţi îndoi, veţi face nu numai ce s-a făcut smochinului acestuia; ci chiar dacă aţi zice muntelui acestuia: ,Ridică-te de aici, şi aruncă-te în mare', se va face."(Matei 21:21).