View Single Post
Vechi 07.01.2009, 16:55:14
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Pana la urma ce rost au peste 400 de mesaje contradictorii pe topicu asta? domnule vasinec, v-i s-au spun opiniile noastre, dumneata ne-ai spun opiniile cultului adventist, nu s-a ajuns la niciun rezultat, previzibil de altfel, tu ramai in invatatura ta noi ramanem in invatatura noastra, Dumnezeu va cantarii fiecare inima si va vedea cata dragoste si mangaiere a dat, cata daruire de sine si viata pusa in slujba Lui si a aproapelui, a continua acest topic nu ajuta cu nimic, se reiau aceleasi intrebari si aceleasi raspunsuri..n-are nicio logica fratii mei, sincer,

Domnule Daniel, aveti ganduri bune si sunt intru totul de acord cu dvs. Din pacate, pe aceste topicuri ("secte si culte", "biserici protestante", etc) nu are loc un frumos schimb de opinii. Aici este "balacareala" in tota regula. Opiniile abia se observa.

Personal, nici macar opiniile nu mi le-as fi impartasit, daca s-ar fi spus adevaruri despre "sectanti".

Lucrez intr-un colectiv de 5 persoane (ma refer doar la sectia noastra). Un coleg este preot ortodox (nu a primit parohie) iar o colega este ortodoxa practicanta (are legaturi de prietenie cu niste maicute de la o manastire din Vrancea, si este si o femeie cu un comportament deosebit). Sunt foarte bun prieten cu aceste persoane. Am pentru ele un respect deosebit. Atat colegul (preotul) cat si colega, cand se apropie "sabatul" (vinerea seara), vin si ma schimba mai devreme (fara ca eu sa-i rog asa ceva), pentru ca eu (adventistul) sa-mi pot tine credinta. Nu mai spun ca graficul de lucru este facut (in general, colega ortodoxa il face) in asa fel incat eu sa nu pic de servici de vineri seara pana sambata seara.

Cu oamenii acestia nu discut decat lucruri de credinta comune si ziditoare. Am incercat sa fac si eu pentru ei ce am putut (i-am dus cu masina personala pe la manastiri). Nu tin neaparat la opiniile mele. Unde este dragoste multa, chiar nu vad ce rost mai au discutiile.

Dar unde este minciuna multa si rautate...