Citat:
În prealabil postat de vasinec
Nu ma intereseaza apropierea nici de ortodoxie nici de adventism. Nu sunt decat niste religii. Ma intereseaza apropierea de Domnul Iisus Hristos. EL mi-a schimbat viata, EL imi da iertarea si nadejdea vietii vesnice.
Intre mine si Dumnezeu nu exista decat Domnul Iisus Hristos.
"Caci este un singur Dumnezeu, si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Iisus Hristos."(1 Timotei 2:5)
|
Hristos este strans legat de Biserica Intamaiata de El si al carei cap este si pentru care Si-a dat viata:
28. Drept aceea, luati aminte de voi insiva si de toata turma, intru care Duhul Sfant v-a pus pe voi episcopi,
ca sa pastrati Biserica lui Dumnezeu, pe care a castigat-o cu insusi sangele Sau.
29. Caci eu stiu aceasta, ca dupa plecarea mea vor intra, intre voi, [COLOR=Red]lupi ingrozitori[/COLOR], care nu vor cruta turma.
30. Si dintre voi insiva se vor ridica barbati, graind invataturi rastalmacite, ca sa traga pe ucenici dupa ei. (Fapte20
18. Si Eu iti zic tie, ca tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi[COLOR=Red] [/COLOR]
[COLOR=Red]Biserica Mea [/COLOR]si portile iadului nu o vor birui.
19. Si iti voi da cheile imparatiei cerurilor si orice vei lega pe pamant va fi legat si in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant va fi dezlegat si in ceruri.(Mat 16
25.
Hristos a iubit Biserica, si S-a dat pe Sine pentru ea,
26. Ca s-o sfinteasca, curatind-o cu baia apei prin cuvant,
27. Si ca s-o infatiseze Siesi,
Biserica slavita, neavand pata sau zbarcitura, ori altceva de acest fel, ci ca sa fie sfanta si fara de prihana.(Efes 5
''..[SIZE=3].Biserica Dumnezeului celui viu, stalp si temelia adevarului.''(I Timotei 3,15)[/SIZE]
[SIZE=3]
Iata ce spune Biblia cu care te falesti ca o cunosti si o respecti ce spune si despre credinta:
[/SIZE]
[SIZE=3]''Si cu adevarat mare este taina
dreptei credinte.''(I Timotei 3,16)[/SIZE]
[SIZE=3]''Iar de basmele cele lumesti si babesti fereste-te si deprinde-te cu
dreapta credinta.''(I Timotei 4,7[/SIZE]
[SIZE=3]''Iar de invata cineva alta invatatura si nu se tine de cuvintele cele sanatoase ale Domnului nostru Iisus Hristos si de invatatura cea dupa
dreapta credinta...''(I Timotei 6,3)[/SIZE]
[SIZE=3]''Pavel, robul lui Dumnezeu si apostol al lui Iisus Hristos, dupa credinta alesilor lui Dumnezeu si dupa cunostinta adevarului cel intocmai cu
dreapta credinta.''(Tit 1,1)[/SIZE]
[SIZE=3]
[/SIZE]