View Single Post
Vechi 08.01.2009, 15:27:58
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Trebuie sa-l intelegem si pe vasinec, caci daca biserica lui ii cere sa creada intr-un fel si el a acceptat acest lucru, nu poate face altfel. I-a fost greu pana a acceptat, iar acum nu poate vedea lucrurile altfel.
Prefer "inventiile" si jignirile d-lui Ovidiu. Nu-mi place sa fiu mangaiat pe crestet cu compasiune. Nu este cazul.

Eu am o singura norma de viata : Sfanta Scriptura. Asa cum m-am rupt de ortodoxie, cu convingere si fara regrete, tot asa ma rup si de biserica adventista, daca o ia pe aratura si se indeparteaza de Sfanta Scriptura. Nu biserica adventista m-a cautat. Eu am gasit-o, eu am ales sa fiu membru al acestei biserici, eu plec din aceasta biserica (daca va fi cazul).
Am facut, prin botez, un legamant cu Domnul Iisus Hristos. In rest, sunt "liber" (pun in ghilimele, pentru ca adevarata libertate o gasesti in supunere fata de Dumnezeu).

Spuneti vorbe grele si neadevarate (tocmai vorbeam de minciuni intr-o discutie recenta) ambalate frumos. Biserica nu-mi cere absolut nimic. De fapt, gresesc. Imi cere un singur lucru: sa cred in Dumnezeu si sa ma inchin Lui (prin rugaciuni, vorbe, fapte) asa cum spune Sfanta Scriptura.

.