Citat:
În prealabil postat de patinina34
Ceea ce spune Costel, o fii...ce? superstitie? e interesant de stiut mai mult.Eu una, aud pentru prima data.
|
Mai mult ca sigur da. Este in afara oricarei Invataturi ce le cunoastem. Nu are fundament , iar postarea lui Marius, explica intr un fel , bine gandit. Asa au aparut multe superstitii ce nu au legatura cu adevarata credinta. Una este cea de Boboteaza ( un ex. la intamplare ) ca toata saptamana sau mai stiu eu cat , nu ai voie sa speli sau mai grav , sa nu te speli, etc. Exista la Topicul "Noutati de la Centrul de presa Basilica", explicatia pentru asta denaturare. Tocmai de aceea, mi-am propus ca orice discut, postez, sa am ca fundament Invataturile Sf.Parinti, pentru ca din nefericire ne indepartam mult de la aceste Invataturi, ratacind aiurea si fara de folos si mult mai grav, influentam negativ pe cei mai noi in credinta sau dornici de cunoastere. Sfanta Scriptura impreuna cu Invataturile Sf.Parinti trebuie sa stea la baza tuturor postarilor si discutilor noastre. Asa sa ne ajute Dumnezeu ! +