View Single Post
Vechi 12.12.2006, 12:46:45
julia julia is offline
Junior Member

Data înregistrării: 14.11.2006
Implicit

Am avut ocazia sa merg la biserici catolice din Spania si Italia ,insa acel fior tainic care patrunde adanc in inima in timpul liturghiei si care te face sa te cutremuri, l-am simtit numai in bisricile ortodoxe.
E adevarat ca in biserica ortodoxa lumea se foieste mult iar in biserica catolica mai putin,asta pt. ca in biserica catolica vine doar o mana de oameni ,pe cand la ortodocsi ,bisericile se umplu pana la refuz.Trebuie sa ne gandim ca liturghia in biserica ortodoxa ,facuta dupa tot canonul,poate dura si 3 ore; la catolici totul dureaza 1 h.
Veretregn,stai fara grija,ca se trancane si la catolici si se fac comentarii ca si la ortodocsi.Catolicii sunt tot oameni.
Revenind la botezul copiilor mei,trebuie sa-ti spun ca o sa-i botezam sigur-atat eu, cat si sotul meu ,ne dorim aceasta si ne simtim responsabili pentru ei.Daca nu-i vom invata noi sa fie crestini ,inca din copilarie,la maturitate vor fi poate atei si nu vor sti ce cale sa apuce.E datoria noastra de parinti sa-i educam crestineste.
Reply With Quote