Subiect: Povesti cu talc
View Single Post
Vechi 10.01.2009, 15:05:15
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Calculatorul „posedat”
Acum ceva timp bucuroasa ca am descoperit un forum din care am multe de invatat ma concentram zi de zi sa citesc cit mai mult posibil….rugaciuni, sfaturi si multe altele ….care le consideram eu bune ptr suflet …numai ca intr-o zi calculatorul meu a inceput sa dea semne ca vrea sa se strice….avea un bazait ciudat , imaginea devenea neclara….mie una miera tare ciuda mai ales ca era un lucru nou si nu puteam intelege de ce sa se strice. Mi-am chemat sotul si el foarte serios mi-a spus dupa citeva minute ca sigur e posedat ….suparata ca am fost intrerupta din lecturile mele am luat de bun ceea ce mi-a spun si am inceput sa ma gindesc cum sa-l scot de acolo….pe el pe „necuratu’ „…..Dar cum am un sot bun vine cu ideea sa-l mut(pe calculator) cu fata la rasarit poate cine stie pleaca(necuratu’)….asta am si facut….neavand in minte nimic altceva decat cum sa revin mai repede la lecturile mele preferate….mai ales ca nu o pot face decat atunci cand cel mic doarme….am inceput sa mut mobila si sa asez constiicioasa biroul cu fata spre rasarit….si ce sa vezi….bietul meu calculator mergea perfect….zic in sinea mea „ce sot bun si credincios am”…..numai ca el (sotul)de acum incepea sa zimbeasca intr-un fel anume care m-a pus pe ganduri….si l-am luat la zor….intr-un final imi spune linistit ca „necuratu’ „ a ramas pe perete si ca nu are ce sa-i faca….cine credeti ca era cel care mi-a stricat mie linistea?...un mic dispozitiv legat de centrala care se deschidea numai atunci cand temperratura se facea mai mica decat cea programata…acel obiect facea interferente cu calculatorul meu …...sper din suflet ca v-am facut sa zambiti….mai ales ca-i autentica povestirea mea….numai bucurii….
Reply With Quote