View Single Post
Vechi 10.01.2009, 21:02:51
clementia's Avatar
clementia clementia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.01.2009
Locație: Transilvania
Religia: Ortodox
Implicit Buna

Buna seara, sunt noua pe forum ma bucur sa va gasesc aici cu probleme asemanatoare. Caut disperata raspunsuri la multe intrebari si vin de pe un alt forum care merge mai greoi si parca nu sunt pe deplin multumita de raspunsurile primite.
Legat de duhovnic am sa postez si eu ceva, sunt in cautare de duhovnic si ma rog in fiecare zi sa-l gasesc.

Deci am fost sfatuita de cineva sa caut acel duhovnic dupa ce i-am povestit urmatoarele:
mi-a trecut mie lla un moment dat prin cap ideea ca m-am spovedit uneori si este posibil sa fii primit impartasania pe nedrept. Adica m-as fi asteptat sa primesc canon in loc de impartasanie ; cum asta ? citind cartea Pelerinul roman de diacon Gheorghe Barbut la pagina 40 gasesc " Asa ne spovedim noi crestinii ortodocsi" unde sunt insirate cele 240 de pacate.
La fel mi-am amintit dupa ce am citit eu una alta in cartea de care va spun ca la o spovedanie in tinerete cand eram mai nestiutoare am primit un canon dupa o spovedanie care nu l-am implinit . Deci pentru aceste pacate va trebui sa ma spovedesc din nou ? pentru cele care dupa cum scrie in carte ar fi trebuit sa fiu oprita de la impartasanie. Din cauza aceasta sunt si eu momentan in cautarea unui duhovnic la care sa ma spovedesc din tineretile mele si pana in prezent. Preotii oraselor nu mi se par ca-si fac toti datoria cumsecade de duhovnic, cer iertare -stiu ca nu e treaba mea sa-i judec dar am aici in imediata apropiere o biserica si unde m-am spovedit de fapt mai des ,sa ma duc aici ?pentru spovedania completa? voi ce ziceti?pot sa va cer parerea?
Ce parere aveti ?
Poate imi spuneti daca exista si un preot pe forum.
Reply With Quote