View Single Post
Vechi 10.01.2009, 21:03:35
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Multumesc pentru informatie. Nu am prins emisiunea de la inceput. Intr-adevar, felul dumnealui de a vorbi, m-a cucerit.[/COLOR]
Doamne-ajuta!

Silvia, daca inteleg bine predai, lucrezi cu copiii.

In primavara anului trecut, Parintele Teofil Paraian, duhovnicul manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus (localitatea este intre Fagaras si Sibiu) a avut bunatatea si a acceptat sa vin la dansul ca niste elevi de la Liceul Lazar din Bucuresti. Dar, mi-a spus asa: "Mai frate, Bine. Vino cu ei. Dar sa nu fie foarte multi. Ca sa poata sa fie atenti".

Daca ti-au ajuns cuvintele Parintelui la inima si vei avea ocazia sa ajungi in preajma sa, gandeste-te, poate te vor insoti si copiii la care predai. Care vor. Iti pot da telefoanele de la manastire.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote