View Single Post
Vechi 11.01.2009, 13:38:22
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Razvan,

In legatura cu profetia "neamului" care nu va trece pana ce se vor implini toate semnele prevestite, trebuie sa-mi aduc neaparat aminte cine dintre parintii nostri ortodocsi a vorbit despre asta. Atunci voi posta numele sau.

Eu vreau doar sa atentionez ca trebuie sa fim cu ochii in patru, pentru ca s-ar putea sa traim vremurile din urma. Nu cred ca ar fi bine sa fim surprinsi de Antihrist si de ceea ce vom fi obligati sa facem... Ca or mai fi 10-20 de ani sau 40-50, trebuie sa urmarim evenimentele internationale si, dupa profetiile biblice si din Traditie, sa ne pregatim pentru ce-i mai rau.

Conform spuselor Parintelui Staniloaie, acum traim vremurile lui Gog si Magog. Imparatia celor 1000 de ani a trecut, iar diavolul a fost deja dezlegat sa-si faca treburile marsave prin lume, dupa cum se si vede.

Deci, sa stam bine si cu frica si sa nu fim luati prin surprindere... Om trai si om vedea. Pana atunci insa, sa nu uitam ca moartea ne poate muta in vesnicie oricand si asta trebuie sa ne puna mai intai pe ganduri.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote