11.01.2009, 20:54:29
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.05.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de vasinec
Eu stiu ca "secta" mea are la baza Sfanta Scriptura. Si Scriptura nu minte. M-am folosit eu de altceva, pentru a-mi argumenta doctrina, in afara de Sfanta Scriptura?
"Sirul de minciuni" reprezinta o psihoza a dvs. Poate fi periculoasa daca nu va tratati.
|
[COLOR=Red] Raspunde cu argumente nu cu acuzatii! Eu nu m-am dezis de inaintasii mei cum faci tu. Eu am venit cu citate nu cu vorbe goale: Raspunde concret:[/COLOR]
[SIZE=4](Scrieri timpurii, ediția 1907, p. 17). Apoi: "Am văzut două bețe lungi de care atarnau sarme de argint, iar pe sarme erau niște struguri minunați. " Imaginați-vă un pom de aur, cu sarme de argint cu struguri! O idee ce nu poate ieși decat din mintea unui copil. [/SIZE]
[SIZE=4]Apoi adauga: "Toti ingerii au un bilet de aur pe care trebuie s-o prezinte la poarta orasului sfant pentru a intra si iesi." (p. 39). [/SIZE]
[SIZE=4]Fiecare sunt din milioanele de mantuiti nestiuti are o coroană de aur. Ea spune: "Isus ni le-a pus pe cap chiar cu mainile Lui" (p. 16). Pentru ca insusi Isus sa faca asta pentru miriade de rascumparati, e nevoie de sute de ani. Apoi vede "o masa din argint curat, lunga de mai multe mile si pe care totusi ochii nostri o puteau vedea" (p. 19). [COLOR=Red]Toti sfintii au case de argint; [/COLOR][COLOR=Red]in fiecare casa exista un raft de aur. Sfintii isi scot coroanele de aur, le pun pe raft si merg la lucru la camp. (p. 18). [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=Red]Vede copilasi "folosindu-se de aripioare ca să ajunga in varful muntilor " (p. 19). Apoi: "Sfintii isi foloseau aripile si urcau in varful zidului" (p. 53). Unde sunt pasajele din scriptura pentru această i[/COLOR][COLOR=Red]nvatatura? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4]Pretinde că l-a văzut de aproape pe Satan; i-a văzut silueta, forma capului, ochii etc. Ea spune: "Avea o silueta mare, dar carnea ii atarna pe maini si pe fata. Uitandu-ma la el, stătea cu barbia in mana stanga " (p. 152). [/SIZE]
|