Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
VINA NU E A NOASTRA SI A CELOR CARE NE REPREZINTA LA FORURILE UE ,DECI DE EI DEPINDE ,DE POLITICIENI SI PRESEDINTE ,CA DC bASESCU NU AR FI PERMIS ,CA PRESEDINTE PARADA GAY ,EA NU AR FI AVUT LOC IN ROMAIA.Acesta e doar un exemplu concret!!
|
Sofia, deci vrei sa spui ca faptul ca vecinul meu da mita la politist pentru ca sa isi ia carnet de conducere si ca ii cumpara lui fiu-su notele la liceu nu e vina vecinului meu, ci a politicienilor. :D Exact de asta continuam sa ne balacarim in mocirla in care suntem. Bineinteles ca nu noi suntem de vina, ci ceilalti, oricare ar fi ceilalti.

Nu vad legatura dintre parada gay si coruptia de zi cu zi.
Cat despre parada gay, cand se intampla, stam acasa cei carora nu ne place, si cu asta basta. Cu cat interzici un lucru mai mult, cu atat el se va intampla mai mult si va capata proportii mai mari. Si cu cat ignori unele lucruri care se intampla mai mult cu atat ele nu vor capata o importanta mare.
Ceea ce vreau eu sa spun este ca: 1) nu trebuie sa asteptam ca schimbarea sa vina de sus, ci din noi insine. 2) nu trebuie sa dam vina pentru netrebnicia noastra ca indivizi si ca popor pe altii, ci pe noi insine (si la Sf Spovedanie nu?, nu trebuie sa spui ca ai facut cutare pacat fiindca nu stiu cine te-a indus in eroare) si 3) nu trebuie sa ne punem speranta intr-un om, care sa ne salveze pe toti. Avem un Mesia, om si Dumnezeu in acelasi timp. Orice mai mult este cultul personalitatii care e grav si are urmari grave pentru orice popor.