vai de mine si de mine , Dumnezeu e unul singur, ISUS este unul singur pentru toti , idiferent de natie si religie, stiti de ce a facut Dumnezeu atatea natii pe pamant? natii care vorbesc limbi diferite? gaditi-va la Babel , cautati povestioara si vedeti ce credeti atunci...
cum adica sa fug de omul pe care mi l-am ales? cand sunt o simpla mireana cu frica de Dumnezeu? pentru ca Domnul mi l-a scos in cale si mi-a pus convingerea in suflet ca el e jumatatea mea...cum sa fug ...sunt o simpla mireana si Dumnezeu a creat femeia pentru barbat, a creat omul sa nu fie singur, sa creasca si sa se inmulteasca.....am si eu intrebari vizavi la ce sa fac sa nu incalc din poruncile Domnului , sa respect cuvantul Lui , respectiv bibila orodoxa , ca asa am fost botezata si invata de neam ... dar sa fug de jumatatea mea, cand Dumnezeu vorbeste as frumos de iubirea pentru intemeierea unei familii? Pai eu cand mi-am intalnit jumatatea eram in al 9 lea cer si jumatatea mea desi este departe de mine si este baptist, este tot ce am mai sfant pe lume acum, secunda de secunda cu credinta in Sfanta Treime ma gandesc la el si spun rugaciuni pentru binele nostru pe caile vietii...
Musulman , baptist sau evreu sau ortodox trebuie sa cautam rapsunsuri in sufletul nostru prin rugaciuni si vorba cu Dumnezeu , cerem ajutor de la cei care slujesc pentru pacea noastra, sa avem puterea sa ne intarim inima in fata ispitei , sa avem putere de la Dumnezeu sa alegem drumul bun in viata, cu un musluman sau whatever, trebuie sa ne cautam originile si sa cautam in adancul sufletului nostru cu ruga catre Dumnezeu raspunsurile la tot ce ne nedumireste
Domnul sa ne intareasca si sa fie cu noi pretutindeni.
|