View Single Post
Vechi 12.01.2009, 11:02:53
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Maria-Margareta, draga sora creshtin-ortodoxa, nu te lupta cu Domnul ca nu eshti Iacov, caci Iacov, se lupta, am impresia, ca sa-l tzina lanaga sine o noapte intreaga, sa-l Binecuvinteze Acela intru Sine, sa-l intareasca pentru confruntarea cu fratele sau Esau caruia ii furase dreptul de intai nascut shi Binecuvantarea carmuitoare de la Tatal lor Isaak fiul lui Avraam shi Sarra, dand astfel nashtere poporului Israel (fost Iacov) prin cei 12 patriarhi (Iuda, ..., Iosif,...), caci se caznea sa ramana smerit shi sa nu faca varsare de sange intre fratzi, caci Domnul cu El era...

astfel ca asha este precum ai spus, shi imi cer iertare pentru necunoashterea mea, reproduc din memoria mea de doi lei shi un talant de argint mocirlit:

cele 7 trambitze sunt:

1.Intemeietorul oastei Domnului (Iosif Trifa), care au cazut in sectarism dar care au shanse sa revina shi sa faca parte in continuare din ortodoxie...
2.Moshul-Dumnezeu de la Maglavit shi salcia Plangatoare care s-a uscat intre timp, cu taina vorbei cele mari, pe care a pastrat-o Petrache Lupu (eu cred ca este unul din cei 24 de batrani)
3.Parintele prooroc Arsenie Boca, shi care nu era patriarh deoarece i-a pictat pe patriarhi, shi mie mi-a folosit caci la un momentdat am crezut ca el este patriarhul, dar nu e el ca a aratat care sunt, aceia pe care i-a pictat.
4.5. Veronica shi cel pe care nu mi-l amintesc, dar lui Veronica i-a mancat proorocia PISICA...
6.sfanta Verginica cum o numeshti dumneata, shi asha cred shi eu ca era o sfanta shi o trîmbiță a Domnului, ea shi sora ei shi poate shi totzi acei ce traiau shi ascultau de glasul ei din via cu radacina la Dumnezeu...
7.Este insushi Domnul prin Voievodul Cerului, Acela care i-a cerut lui Ioshua sa se descaltze caci se afla pe Pamant Sfant, cand a venit sa-l imbarbateze in lupta pentru Ierihon, Ioshua cazand cu fatza la Pamant, Pamant Sfant... (lucru la care face referire Arhanghelul Ioan Botezatorul cand spune ca "nu sunt in masura sa-i cer sau sa-i dezleg cureaua incaltzamintelor Melui ce vine dupa mine care este mai mare decat mine shi care va va boteza cu Duh Sfant shi cu foc" ceva de genul asta, referindu-se la Iisus Hristos, Mielul Lui Dumnezeu)

deci iata ca itzi multzumesc pentru ca m-ai luminat shi este asha precum ai spus iar eu itzi intaresc marturisirea.

acuma indiferent ce credeau shi marturiseau pucioshii(un nume mantuitor, sublim, nici nu shtii cat de adevarat este), ei nu marturiseau altceva decat ce este scris in cartzile lor, care dupa cat am citit, pot linishtit sa afirm ca este conform cu Scriptura shi cu lucrarea lui Dumnezeu potrivita vremurilor de astazi, caci CAANANUL CEL NOU este ROMANIA-creshtin-ortodoxa, shi creshtinii din cele 4 vanturi, creshtinii sunt romani de orice natzie ar fi, caci numele român este nume sfant ca numele de israil, iar ISRAELUL CEL NOU este Romania, iar Arhiereul Irineu este fie ISRAIL CEL NOU, fie Isaak cel NOU, fie ACELA cu care se luptase Iacov daca ar fi sa facem asha o paralela cu VT. (Caci Iacov l-a avut drept rege pe David, care a zis asha lui Saul: "O, Domnul meu, o rege","au doara ai ieshit dupa un purice sau un caine mort asha cum ai aduna prepelitze?" iar Saul i-a raspuns "O, fiul Meu David" ceva de genul ala a fost dialogul, dar lucrurile au decazut incet incet pana la Ieroboam shi Boam shi pana la AHAB care deshi a facut fapte shi mai rele cum nu s-au mai vazut, zidind orashe samaritene, deci mai ceva ca Boam shi Ieroboam, a greshit, dar s-a pocait la glasul proorocului care a marturisit ca sufletul lui va sta in locul sufletului celui care a urat pe Dumnezeu, pentru cele ce le-a facut indemnat de Izabela, shi pocaindu-se shi-a dat viatza pentru Dumnezeu cautand la glasul proorocului, fiul unui prooroc... nu mai shtiu cum il chema ca am uitat, shi acel tanar era singurul care ii proorocea de rau caci totzi ceilaltzi prooroci ii prooroceau de bine caci erau inshelatzi de un duh care sa-l ademeneasca pe rege ca sa moara dupa cum voia Dumnezeu. Deci in cunoshtiintza de cauza s-a dus iar pe campul de lupta deshi ca rege al lui Iuda nu era imbracat in rege ci regele lui Isarail era imbracat ca shi comandant al oshtilor, daca nu i-am incurcat cumva ca nu mai shtiu care era Rege peste Iuda shi care peste Israil... a fost lovit de o sageata shi pana seara a murit, sangele lui fiind lins de caini precum i se proorocise.

MM:
"Și mai era o greșeală pe care trebuia să ți-o semnalez:"[COLOR=#ff6600]trambitza a 6-a adica ultima[COLOR=black]"[/COLOR][/COLOR][COLOR=#ff6600][COLOR=black][SIZE=1]. [SIZE=2]Nu e ultima, ci penultima."[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

poi eu am scris ca e ultima dinaintea trambitzarii Voievodale, shi nici nu shtiu daca nu cumva Mihaela shi Nicushor sunt acea trambitza. Eu asha am impresia...

iar apoi am impresia ca daca totushi nu ne pocaim, vor incepe urgiile de la Dumnezeu, precum este scris shi cum le va lasa Domnul peste cei necredincioshi shi cu fapte rele in sperantza ca oamenii se vor pocai de faradelegile lor... adica noi ne vom pocai de minciuna... de a trai in minciuna.