[quote=antoniap;108103]
Lumina divina poate fi surprinsa fotografic de catre oameni induhovniciti , nu de catre oricine. quote]
draga Antonia,
Aparatul fotografic face poze,este impresionat doar de lumina fizica( asa a fost el conceput de inventatorul lui,om de stiinta),nu si de cea necreata,divina...chiar daca este tinut in mina de un om induhovnicit.
Dumnezeu se vede tot prin Dumnezeu( care traieste in om ),mintal (prin "ochiul" sufletului ) dar posibil si prin ochii din orbite,cind acestia sint transfigurati tot prin Dumnezeu,Duhul Sfint... fericiti cei curati cu inima,caci aceia vor vedea pe Dumnezeu.
Cit despre inselare,ori de cite ori savirsim pacatul,eu zic ca sintem inselati,la fel ori de cite ori ne zboara gindul cind rostim rugaciuni,tot inselati sintem ( de neprietenul,of course ),si cind nu ne rugam,cred ca tot inselati sintem,ba si cind dormim,ce de prostii mai visam,alte inselari...eu zic sa ma opresc aici....sa nu cazi in deznadejde.( glumesc,imi esti f simpatica )
F frumos ce a postat iustin32...si eu la virsta mea cred ca ar trebui sa ma gindesc ( cu bucurie )...la moarte.