View Single Post
Vechi 12.01.2009, 13:00:23
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Religia: Ortodox
Implicit

draga cobra albastra ( Ionut ),

Doctor Watson a fost un inrait fumator si bautor de cafea ( zeci de ani ),tare mult i-au placut...pina intr-o zi, cind doamna Watson i-a spus sa incerce sa nu-si mai sarute fetita de citeva luni, dupa ce fumeaza,pentru ca ii face rau.Si pentru ca o iubea mult ,i-a spus cam asa Domnului nostru:

"-Doamne,stii ca imi place sa fumez si sa beau cafea,stii ca nu pot sa ma las,caci am mai incercat de atitea ori,stii ca as vrea sa fumez in continuare,dar pentru fetita noastra,pe care Tu si Preasfinta Maica Ta ne-ati daruit-o,pentru ca Tu esti Dumnezeu,mai fa inca o minune,lasa-ma de fumat,ia-mi si dorinta...te rog frumos Doamne!

Aceasta a fost acum 5-6 ani,cind Dumnezeu a mai facut inca o minune."

Fiind prietenul meu cel mai bun,pe care-l cunosc ( am rezolvat atitea cazuri grele ) pot confirma cele spuse de el.E adevarat,cafea a mai baut in acest rastimp,poate de citeva ori...

E bine sa te lasi de fumat,daca vrei cu adevarat,dar cred ca mult mai de folos ti-ar fi daca ai merge mai des la Biserica,te-ai spovedi si impartasi cu Cel care iti poate darui viata cea vesnica,fara de moarte,daca ai citi mai mult vietile si cartile Sfintilor,daca ti-ai dori sa cunosti cum traieste Bunul nostru Dumnezeu Iisus Hristos,cu Care te vei intilni intr-o buna zi( ceea ce imi doresc si mie )

Domnul nostru sa ne ajute!