Citat:
În prealabil postat de EugeniaG
vai de mine si de mine , Dumnezeu e unul singur, ISUS este unul singur pentru toti , idiferent de natie si religie, stiti de ce a facut Dumnezeu atatea natii pe pamant? natii care vorbesc limbi diferite? gaditi-va la Babel , cautati povestioara si vedeti ce credeti atunci...
|
Dumnezeu nu e Acelas in toate religiile lumii. Iisus nici macar nu apare in religia musulmanilor, decat ca un mare profet, pe cand in crestinism El e Dumnezeu! Allah e fundamental diferit de Dumnezeu, chiar si in "componenta" Sa. Dumnezeu e triun pe cand allah nu... Sunt 2 dumnezei diferiti si nu pot fi in acelas timp "adevarati". Ori e alba, ori e neagra. Nimeni nu spune ca Dumnezeu nu este Domn si peste celelalte natii, sau ca El nu arata indurare si bunatate si fata de ei, asa cum arata fata de noi... dar de aici pana la Allah= Dumnezeu + - Iisus... e distanta mare.
Nu ii condamn si nici nu ii judec pe oamenii care sunt musulmani, nu e dreptul meu sa imi asum pozitia lui Dumnezeu si nici nu incurajez sa nu avem contact cu ei, ci din contra sa fim o lumina pentru ei, dar cred totodata ca e nevoie de intelepciune in ceea ce priveste relatiile cu musulmanii. :)
Multe binecuvantari!