View Single Post
Vechi 12.01.2009, 21:51:26
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica.miholca Vezi mesajul
Sincer, cred ca se facea mai mult caz si lumea (vorbesc de Onu etc) cred ca lua masuri... nu sunt foarte informata, dar stiu ca atunci cand au atacat libanul, evreii au bombardat (cu buna stiinta fiindca au harti detaliate ale libanului) scoli, spitale si biserici. am auzit, atunci cand se intamplau, la un post de radio libanez(si toata lumea stie ca america trimitea arme israelului);iar in israel, "rachetele" lansate de hezbollah nu au facut decat putine victime (dar sigur ca psihologic era foarte greu). nu tin partea nimanui, decat a pacii. si musulmanii, hamas si hezbollah cand fac aceste lucruri dovedesc ca nu le pasa de poporul lor, care cade victima propriilor lor actiuni.
A explicat foarte bine o analista politica de ce israelul face victime printre civili.Deoarece membrii hamas se afla printre civili iar ascunzatorile lor sunt printre blocurile oamenilor.daca le-ar pasa de proprii lor oameni,nu ar mai fi atat de lasi incat sa se foloseasca de niste oameni nevinovati.
mai bine mai ganditi-va o data pe cine aparati:tabara Hamasului sau Israelul.Hamas este o grupare terorista,iar palestinienii au ales Hamasul la alegeri in proportie de 65% deci nu stiu cat de dornici de pace sunt acesti palestinieni.
[COLOR=#1f5e83][/COLOR]
Reply With Quote