Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Dragă Vsovi, ce bine că te-ai întors, că nu mai aveam cu cine să discut pe forum. Pe aici s-a așternut liniște și pace în lipsa ta.
Am citit ultima ta postare. Seamănă cu celelalte – nu prea se vede că ai fost în concediu.
Am câteva întrebări pentru tine:
...

|
imi cer scuze ca in citatul din memorie am omis un lucru foarte important,
"... Cel ce vine dupa mine este mai mare decat mine shi era inaintea mea... nu sunt eu Acela, ca eu va botez cu apa, dar El are sa va boteze cu Duh Sfant shi cu foc" ce arde cu pucioasa... asha adauga eu potrivit cu realitatea de Astazi....
acum daca am repetat ca o placa stricat ori ca un papagal obosit de atata trandavie ori piszmscapa hai sa ma incumet sa continuam discutzia deshi cam ii deranjam pe unii care nu-i prea suporta pe eretici, zic ei ca ar fi... doar ca asta nu se ia doar dupa vorbe... dupa impresiile pe care ni le facem despre noi, despre parerea de sine a iubirii de munca de realizare... ci dupa cum se va arata la prilejul potrivit pentru ca sa se manifeste patima cea mare... pe neashteptate...
asha, deci ia sa vedem:
. Te-ai convins că la pucioși al 7-lea patriarh este Irineu, și nu Daniel? Ca să văd dacă ți-am făcut acea demonstrație cu folos, sau degeaba.
Nu, din ce am citit din cele scrise la ei in cartzi, rezulta ca Pf Daniel este al 7-lea Patriarh, iar Arh. Irineu este un Apostol al Cetatzii Noului Ierusalim, a Lui Dumnezeu, chemat la carmuirea intregului pamant, asha cum era pus pe vremuri Ierusalimul in mijlocul lumii, asha este shi acum Ierusalimul cel Nou, dar sa-l carmuiasca asha cu toiag de fier, din cadrul BOR shi nu rupt de BOR... eu cat am citit asta am intzeles de la ei, pentru ca Hristos-Duhul nu l-a chemat la conduceri de institutzii ci sa se ocupe de cele ale Sale.
2. De ce zici tu că mă lupt cu Domnul? Căci ești tare îngrijorat și îmi zici:”[COLOR=blue] nu te lupta cu Domnul ca nu eshti Iacov[/COLOR]”
nu sunt ingrijorat, ci ma tem sa nu te arda sau sa te ucida sau sa te dea la satana... sau mai rau, sa te lase in faradelegile tale... adica sa-shi intoarca fatza Sa de la Tine... ma tem, fiindca eshti o sora care a citit mult dar nu mai shtie incotro s-o apuce. (Sa traieshti in Calea... Adevarului)
Iacov precis asha s-a luptat incat a vrut sa se smereasca pe sine ca shi Domnul, ca sa nu-l ucida pe fratele sau Esau, shi pentru aia l-a tzinut pana dimineatza prin rugaciune... daca nu cumva L-a tzinut chiar captiv cu mainile shi cu picioarele, ca sa se impartasheasca de mila Lui, ca fratele sau Esau sa nu mai sufere pentru greshala lui, dar shi din pizma pentru ca altcineva i-a furat binecuvantarea shi altcineva este cel care va primi moshtenirea, Deci el a dus Lupta cea Buna cu Dumnezeu, pe care noi nu o cunoashtem... asha ca sunt ingrijorat nu ca s-o cunoashtem ci ca sa nu ne parlim, asha cum se parlesc porcii de Ignat...
3. De ce ești inconsecvent în raționamente? Uite două care vorbesc amândouă despre “trâmbița a 6-a“, dar se referă fie la trei persoane, fie la patru, fie la mai multe, dar niciodată la una singură, așa cum ar fi normal:
[COLOR=blue]6.sfanta [/COLOR][COLOR=fuchsia]Verginica[/COLOR][COLOR=blue] cum o numeshti dumneata, shi asha cred shi eu ca era o sfanta shi o trîmbiță a Domnului, ea shi [/COLOR][COLOR=fuchsia]sora ei[/COLOR][COLOR=blue] shi poate shi [/COLOR][COLOR=fuchsia]totzi acei ce traiau shi ascultau de glasul ei[/COLOR][COLOR=blue] din via cu radacina la Dumnezeu...[/COLOR]
[COLOR=blue]poi eu am scris ca e [/COLOR][COLOR=fuchsia]ultima dinaintea trambitzarii Voievodale[/COLOR][COLOR=blue], shi nici nu shtiu daca nu cumva [/COLOR][COLOR=fuchsia]Mihaela[/COLOR][COLOR=blue] shi [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicushor[/COLOR][COLOR=blue] sunt acea trambitza. Eu asha am impresia...[/COLOR]
Deci, cine a fost (sau este) pentru tine trâmbița a 6-a?[COLOR=blue] Verginica, lelica Maria, Mihaela[/COLOR], sau[COLOR=blue] Nicușor[/COLOR]? Sau or fi toți deodată? Sau or fi fost aceia despre care zici că erau “[COLOR=fuchsia]totzi acei ce traiau shi ascultau de glasul ei[/COLOR]” ?
Te anunț că ÎNTOTDEAUNA pucioșii au afirmat că SINGURA care a fost trâmbița a șasea a fost Verginica. După cum tot ÎNTOTDEAUNA au afirmat că a șaptea Trâmbiță este Domnul. Nu mă forța să-ți aduc dovezi din CLD decât dacă nu reușești să le găsești singur, pentru că oricum sunt o sumedenie și ar fi o joacă să le găsești.
da, spui ca asha sustzin ei ca Verginica a fost Trambitza a shasea, nu vreau sa te combat, asha o fi, dar eu cred ca totzi aceia care traiesc Trambitzarea ei shi a celorlalte 5 trambitze dinainte, sau daca Domnul face diferentza atunci raman nelamuriri, inseamna ca Domnul e radacina din cer, Verginica Maicii Domnului e Tulpina viei iar traitorii sunt strugurii de un Kilogram cu care se vor hranii oamenii buni shi cu foc de pucioasa aia rai....
iar Mihaela o fi trambitza 7-a.... aia Voievodala de care spuneam ca e ultima trambitza, Nicushor poate ca e shi el tot trambitza 7-a dupa cum afirma Arsenie Boca... pe undeva despre antichrist care v-a lupta probabil sa insemne cu && ... deci cu ei adica va cauta sa insemne.
4. Pucioșii afirmă că din glodul care se găsea exact în locul unde se află acum biserica Noul Ierusalim de la Glodeni-Pucioasa a fost plămădit Adam de către Dumnezeu, la Facerea Lumii, și că acesta este și motivul pentru care localitatea s-a numit ulterior Glodeni-Vale. Întrucât acest lucru este de negăsit în Biblie, vin și te întreb: ți se pare plauzibilă această informație extrem de importantă? Pentru că de aici ei au ajuns la concluzia că acela este pământ sfânt.
mi se pare foarte plauzibila intrucat apoi au fost dus Adam shi pus in gradina Edenului inspre rasarit... deci e perfect posibil shi conform cu scriptura, iar asta nu sustzin ei ca nebunii ci asha le-a spus Hristos-Duhul ca doar el l-a plamadit pe Adam din pamant, shi pe atunci era sfant, dar apoi a fost sfintzit de catre BOR prin Arh. Irineu dupa cum a cerut Dumnezeu, ca n-a facut voia lui ci pe a LUI DUMNEZEU. Deci este pamant sfant asha ca in orice manastire shi biserica shi cetate a lui Dumnezeu. astfel ca nu minte sarmanii pucioshi.
[SIZE=3]5. Din afirmația ta (citez) “ [COLOR=blue][…] iar Arhiereul Irineu este fie ISRAIL CEL NOU, fie Isaak cel NOU, fie ACELA cu care se luptase Iacov daca ar fi sa facem asha o paralela cu VT.[/COLOR] [COLOR=blue][…][/COLOR] ”. Rezultă că, în ultima variantă propusă de tine, Irineu ar putea fi chiar ACELA cu care se luptase Iacov. Dar ce citim în cartea Facerii la Cap. 32? Iată ce citim:[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#993300]v.24: Rămânând Iacov singur, s-a luptat Cineva cu dânsul până la revărsatul zorilor.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#993300]v.28: Zisu-i-a Acela: "De acum nu-ți va mai fi numele Iacov, ci Israel te vei numi, că te-ai luptat cu Dumnezeu și cu oamenii și ai ieșit biruitor!"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3]Deci, ACELA era Dumnezeu. [/SIZE]
[SIZE=3]Înseamnă că, pentru tine, Irineu Bistriceanul este Însuși Bunul Dumnezeu, Care S-a întrupat a doua oară la Băsești(Maramureș) în anul 1953 și trăiește ascuns printre noi?[/SIZE]
nu draga ci am zis ca Arh Irineu este ISRAEL cel nou, adica vad in el pe cel ispitit de Domnul shi de oameni shi biruind, caci israel inseamna rabdare ingereasca in ispita, deci fara a cadea in pacat, tzinand astfel pe Dumnezeu o noapte intreaga cu sine prin rugaciune...
deci Arh. Irineu ar putea fi, printr-o paralela cu VT un fel de Isaac, care cam banuia care o fi berbecul pentru jertfa.... cand tatal sau Avraam il ducea pe munte... sau un fel de Pavel sau un fel de Lot sau un fel de iubitor de Hristos, dar nu inaintea oamenilor ci in taina, povatzuind cu duhul blandetzii turmele inspre pajishtea shi staulul Domnului....
Dar sigur ca este Bunul Dumnezeu, caci ficare copil, cu o firmitura daca a halit, shi s-a bucurat shi a mai shi ascultat este insushi Bunul Dumnezeu... "au doar" nu suntem fiecare trupul shi sangele, shi fiecare madularele Domnului Nostru... caci oricine shi cainii shi pasarile shi porumbeii care mananca din cele ce cad de la masa stapanilor lor, se fericesc impreuna cu stapanul casei... macar pentru painea shi peshtele inmultzit de acela... shi pentru ca painea aceea e buna shi le-a placut...
Caci omul bun sfintzeshte locul shi cum il sfintzeshte? poi asha il sfintzeshte ca primeshte pe Dumnezeu caci acolo unde se aduna doi sau trei in numele Meu, acolo shi Eu sunt, cu ei... nu asha ne invatza Hristos?
deci daca shtii, de ce imi pui mie intrebari, caruia chiar dumneata l-ai luminat atat de frumos despre cele 7 trambitze, scule meshteshugite, frumos drese, shi bine lucrate, ca prin mana Domnului sa se ridice omenirea din moarte... cine voieshte ca doar nu-i obligator.... cine se inhama, cine crede, cine iubeshte, shi cine s-a saturat sa traiasca chiar toata viatza sa in minciuna.... ca oricum daca nu crede mai bine sa nu vina ca sa nu incurce, ca shi asha planul Domnului, cu credincioshii shi iubitorii Sai sfintzitzi il va duce la indeplinire.... fara-n doiala... dar daca nu vom asculta... focului ne va da pe totzi... shi va trece shi tzara asta prin sange shi dureri mari... shi nu ne va feri shi pazi de ceasul durerii care va incerca intreaga lume...........
multzumesc de-ntrebare shi scuze de raspuns....