shtii ce ma gandesc? poi daca e AmpersantAmpersant adica && adica
2xShift+7 unde 7 este porunca sa nu fii desfranat, adica sa nu primeshti sa sa nu-tzi pui increderea in om ca nebun este cine ishi pune nadejdea in om cum este in VT, ar putea fi o identificare in lumea de dincolo, ca itzi plaseaza un drac adica un & cu care omul, creshtinul este unit pe la mijloc formand al doilea & shi astfel in lumea de dincolo este ushor gasit de dracul, de satana, care cauta semnele lui Cain... shi astfel loveshte pe creshtini, iar cum tu eshti && inseamna ca Dumnezeu daca vrea sa te loveasca atunci odata cu dracul va omora shi un creshtin... deci iata antichristul perfect.... shi cum e vorba de un recensamant, numarand fiintzele astea din lumea nevazuta, draci-oameni, satana poate shti catzi creshtini ajung sfintzi sau pe cine sa ii aiba in vedere dupa moarte ca sa-i ispiteasca mai abitir... astfel ca dracul ala implantat cu care eshti unit te va ajuta mereu sau doar se va preface ca te incurca, cand defapt il intereseaza doar lupta de dupa, atunci cand vei da socoteala prin vami.... ca pana atunci doar te ajuta sa stai linishtit shi in pace iar patimile shi invartosharea salashluie in tine, ivindu-se pe neashteptate la momentul oportun, demonstrand ca nu eshti desavarshit shi astfel n-ai cum sa intrii in imparatzie...
deci am impresia ca este vorba de semnul cu care satana ishi insemneaza jucaria lui in care sa sporeasca patimile false ca sa nu te ocupi de adevaratele patimi in care te afli.... caci alea sporesc shi daca stau asha
nelucrate, ca moartele...
dar aici am facut o presupunere speculativa...
sau cum spun parintzii Cleopa shi Papacioc ca ar fi pofta fara minte, naluciri pripite shi manie fara judecata cum au marturisit sfintzii, atunci & ala ar fi un and nevazut, deci ar fi 6&6&6 unde & este un fel de Tesla in magnetism, un fel de unime a treimii pacatelor.... ca daca te uitzi la omul satanizat adica la drac-omul se vede doar && shi 666 nu se vad, deci sunt in nevazut, in ascuns...
astfel ca && pare ca este insemnata viclenie a desfranarii sataniceshi... pentru a devani el Ispititor in locul lui Dumnezeu, shi astfel intronandu-se intr-un fel de sfintzenie, de dreptate, fatza de oameni ca practic el l-a ispit pe Hristos doar de 3 ori iar oamenii l-au ispitit mult mai mult el pare a cashtiga teren cand se va da lupta... shi astfel poate oricand pretinde ca dumneata eshti mai mic decat el, prin aceasta fapta, ca el l-a ispitit pe Domnul doar de 3 ori iar omul sarman de mii de ori caci in fiecare clipa omul il ispiteshte pe Hristos... shi pe Dumnezeu la manie cum spun sfintzii.... deci e un fel de supunere shi inchinare fortzata shi deductiva la satana... prin numele ei shi prin numarul numelui ei, shi se spune ca sa nu primim semnul ei pe frunte sau pe mana dreapta in ideea ca sfanta Cruce e dreptatea cu care ne pecetluim shi nu numele fiarei ori numarul numelui ei....
greu domnule....
miluieshte-ma Doamne pe mine pacatosul in numele sfintei Treimi care am gandit shi am cercetat ce ai scris prin sfintzii Tai ca precis poate ca am greshit.... dar poate ca nu, daca m-ai miluit shi ai lucrat Tu... in locul meu.
deci pare ca am deslushit ceva...
|