View Single Post
Vechi 14.01.2009, 01:35:37
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Mai soro moro.d mata daca ai sa te uiti in Sfanta Scriptura - Vechiul Testament ai sa vezi caci sotia Sfantului Prooroc Avraam a pus pe Sfantul prooroc Avraam sa il alunge pe Ismail si pe Agar slujnica.
Dar Dumnezeu a avut grija de ei in pustiu.
"[SIZE=2]9.[/SIZE][SIZE=2]Văzând însă Sarra că fiul egiptencii Agar, pe care aceasta îl născuse lui Avraam, râde de Isaac, fiul ei, [/SIZE][SIZE=2]10.[/SIZE][SIZE=2]A zis către Avraam: "Izgonește pe roaba aceasta și pe fiul ei, căci fiul roabei acesteia nu va fi moștenitor cu fiul meu, Isaac!" [/SIZE][SIZE=2]11.[/SIZE][SIZE=2]Și s-au părut cuvintele acestea lui Avraam foarte grele pentru fiul său Ismael. [/SIZE][SIZE=2]12.[/SIZE][SIZE=2]Dumnezeu însă a zis către Avraam: "Să nu ți se pară grele cuvintele cele pentru prunc și pentru roabă; toate câte-ți va zice Sarra, ascultă glasul ei; pentru că numai cei din Isaac se vor chema urmașii tăi. [/SIZE][SIZE=2]13.[/SIZE][SIZE=2]Dar și pe fiul roabei acesteia îl voi face neam mare, pentru că și el este din sămânța ta". [/SIZE][SIZE=2]14.[/SIZE][SIZE=2]Atunci s-a sculat Avraam dis-de-dimineață; a luat pâine și un burduf cu apă și le-a dat Agarei; apoi, punându-i pe umeri copilul, a slobozit-o; și, plecând ea, a rătăcit prin pustiul Beer-Șeba. [/SIZE][SIZE=2]15.[/SIZE][SIZE=2]Când însă s-a sfârșit apa din burduf, a lepădat ea copilul sub un mărăcine. [/SIZE][SIZE=2]16.[/SIZE][SIZE=2]Și ducându-se, a șezut în preajma lui, ca la o bătaie de arc, căci își zicea: "Nu voiesc să văd moartea copilului meu!" Și, șezând ea acolo de o parte, și-a ridicat glasul și a plâns. [/SIZE][SIZE=2]17.[/SIZE][SIZE=2]Și a auzit Dumnezeu glasul copilului din locul unde era și îngerul lui Dumnezeu a strigat din cer către Agar și a zis: "Ce e, Agar? Nu te teme, că a auzit Dumnezeu glasul copilului din locul unde este! [/SIZE][SIZE=2]18.[/SIZE][SIZE=2]Scoală, ridică copilul și-l ține de mână, căci am să fac din el un popor mare!" [/SIZE][SIZE=2]19.[/SIZE][SIZE=2]Atunci i-a deschis Dumnezeu ochii și a văzut o fântână cu apă și, mergând, și-a umplut burduful cu apă și a dat copilului să bea.[/SIZE] "
Reply With Quote