Draga Maria Margareta, poi nu asha, ca nu e cum vrem noi, ca doar afirmam ca cineva e satanizat ca ne-a deschis ochii vre-un ... shi ca e de la cel rau shi gata, imediat asha ii cum afirmam noi shi aia e, nu asha... ci cauta sa te lamureshti, sa te pui la punct ne spune pr Arsenie Papacioc, shi l-a intrebat ala care-i lua interviu,-dar cum te pui la punct? shi a raspuns pr. Papacioc ceva dar shi-a facut Cruce intai shi asha a zis...
ai scris foarte frumos Melchiședeck poi eu ma fericesc pana in al 9-lea Cer daca ei asha sustzin, pentru ca asta inseamna urmatorul lucru:
-M de la Marele Arhiereu
-el de la Inger intru El
-chis de la Christos Iisus
-hi de la frica de Dumnezeu, inceputul intzelepciunii,
-ch de la Marele Char, cu rotzile sale, sfintzii shi sfintzitzii
-is de la Ispita lui Dumnezeu intru cernere shi lamurire a aurului intzelepciunii shi vietzuirii in adevar shi dragoste nefatzarnica pe calea cu umilintza presarata pe cale de la Dumnezeu
-sau Mel de la Meu intru Dumnezeu
-Melchisedec era preotul uns de Parintele Avraam parca, al veshniciei
-Melchior era unul din cei Trei Magi de la Rasarit
-Ș vine de la sharpele ridicat de moise in pustie
-E vine de la gradina Raiului, de la Eden, shi este unimea sfanta dintre El shi Ea, pamantul fagaduintzei, Pamantul Sfant inchipuit prin Icoane shi sfinte Moaște
-deck vine de la deck+log adica poruncile lui Dumnezeu, legile shi proorocii
deci este vorba despre Hristos-Duhul... Arhiereul cel Mare trimis de Tatal Dumnezeu, de Atotțiitorul, a doua Sa venire, care nu a venit in trup ca acum 2008 ani ca Fiul Lui Dumnezeu ci in Duhul shi astfel a luat Tatal de la Fiul shi ni le-a dat noua trimitzand pe Hristos-Duhul dintru sfanta erarhie
Tatal, Fiul shi Duhul Sfant, cele trei Mari Puteri ale Cerului, Trei Persoane shi Un singur Dumnezeu.
deci iata cine este Arhiereul lor, shi nu satana cum ai vrea tu sa fie fiindca cineshtie de ce te sperii? eu ma speriu mereu ca doar suntem oameni fricoshi, eu recunosc, ce sa fac...
spui ca pucioshii spun ca preotzii au pecetea satanei? poi asha zic shi eu, ca unii preoti au pecetea satanei, nu totzi ci ia uite
"au doara" nu cumva sunt taratzi unii studentzi sau preotzi tineri ca sa fie aprobatzi de psihologi shi psihiatrii shi sa li se dea aviz ca ar fi in toate mintzile? aia ce e? shi eu m-am mirat cum a primit Biserica noastra sa fie membrii ei avizatzi de satana... sau cine sunt parintzii psihiatriei shi psihanalizei sau ai psihologiei? deci nu shtiu cand s-a introdus aceasta practica dar pe mine m-a durut ca preotzii sau oamenii sa fie ei testatzi asha ca la politzie ca sunt normali... deci iata ca au dreptate pucioshii daca vad eu bine. Shi ma doare ca trebuie sa confirm dar asta este adevarul pe care-l observ... shi nu ma disociez prin asta de Biserica afirmand ca e bine sau ca e rau ca ma feresc sa judec, shi nici de preotzi shi nici de parintzi nu ma disociez ca doar nu gresheshte cine asculta chiar daca se inchina la satana pus de mai marele sau, ci greshala este a maimarelui sau cum este shi firesc ci doar observ shi constat asha ca un "responsabil", deci cred ca acei preotzi poarta pecetea lui antichrist asha cum zic pucioshii shi nu sunt ei de vina pentru asta....... shi de ce zic asta, ca e pecetea satanei?:
poi daca iei un lot de pacatoshi shi le faci teste pe creier shi tot felul de teste de memorie shi judecata shi gandire shi faci astfel o carte a normalului, de oameni normali, shi cu ea ii testezi pe restul fraierilor, ce faci? nu ii supui pacatului pe ceilaltzi? caci doar dupa cartzile sfintzilor se poate vorbi de omul normal adica desavarshit... deci iata ca de asta le dau dreptate shi nu doar pentru ca unii preotzi au semnat cu regimul comunist... shi nu s-au pocait, asta ar mai lipsi sa ne testeze dupa o carte a normalului facuta dupa cum ii testeaza pe sfintzi, fereasca Dumnezeu.
deci nu este ca sa-i judec sau sa-i denigrez ci pe mine m-a durut cand am auzit ce sustzin pucioshii shi acum imi dau seama ca asha este, dar nu ma revolt ca sa ma despart ci pucioshii shi eu ca unul ce ii cred shi le dau dreptate incercand sa-i urmez de la distantza cum ar veni suntem in BOR oricat ar vrea unii sa-i vada sectantzi sau scoshi din BOR sau din Dreapta Credintza...
deci iata ca nu este nici schismatica shi nici demonica Cetatea Noului Ierusalim fiindca ucenicii asculta de BOR, a fost binecuvantata de BOR, este intru unul Dumnezeu (Sfanta Treime) dar nimeni nu este dator sa asculte de altcineva decat de Dumnezeu, Sfintzi Parintzi, Biserica, Sfanta Traditzie, Arhiereu, Preot, Diacon shi asha mai departe, de chiriarhul locului, deci nu sunt datori sa faca cineshtie ce ascultare cum ii acuza unii ca nu ar face... deci ei au respectat ascultarea...
iar parintele Cleopa Ilie n-a negat ca ar fi de la Dumnezeu ci a proorocit ca daca nu fac ascultare de maimare capata putoare shi asha s-a shi intamplat, caci sora Verginicai, Trambitza a 6-a, Maria parca o chema pe sora ei a cazut spune Sfanta Verginica, pentru ca s-a intors la lume indarat shi de aia a fost oprita de la a mai prooroci.... deci amandoua erau Trambitza a 6-a dar a ramas ca pana la sfarshit doar Verginica sa fie cum marturisesc ei...
astfel ca iata ca nu mint sarmanii pucioshi. Eu asha vad (citesc, observ, banui, intuiesc, cred, nadajduiesc, simt, iubesc, sper, ma rog), dar fiecare pricepe shi se curatzeshte la ochi asha cum ii da Dumnezeu....
deci te iert ca deshi tzi-am explicat cum stau lucrurile te-ai straduit sa fi de rea credintza spunand vorbe grele, rele, neintemeiate, chiar daca m-ai luminat ca o sora ori ca un dushman, dar cine sunt dushmanii voshtrii? iata ca sf Verginica miluita de Maica Precista avea o sora, pe Maria shi s-a aratat ca ea era fata babei iar Verginica era fata Moshului, Moshului Putregaiul mancav-ar Raiul... baba e lumea.
|