View Single Post
Vechi 14.01.2009, 14:36:56
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

nu-mi plac provocarile, shi am vazut ca eshti o tzara vulpitza (ma fac ca nu vad) shi ca acuma ai intors-o ca defapt zici ca Teoctist e doar al 5-lea Patriarh, asha cum ziceam shi eu pana n-am citit, dar defapt e al 5-6 patriarh daca asha scrie Domnul.

Iar al 7 este Mihai I shi rezulta astfel dupa socotelile mele:

Regi/Imparatzi/Voievozi Unshi: David, Domnul Nostru Iisus Hristos, Constantin shi Maica sa Elena, Shtefan Cel Mare al Moldovei, Mihai Viteazul, Constantin Brancoveanu cu cei trei fii ai sai, shi Mihai I...

nu shtiu despre cine e vorba prea clar in text dar imi pare ca ei ar fi ori pot fi:
-Mihai I; Preaf Daniel; Arhiereii: Bartolomeu Anania, Vasile shi Irineu, Teofan, iar Biserica Noua, Ierusalimul Cel Nou este ashezata de BOR shi Regele Mihai I deci imi pare ca este Cetatea Noului Ierusalim cu proorocie de la Hristos-Duhul care va scoate spurcaciunea pustiirii din BOR shi bisericile LUI, iar omul acela am impresia ca este Arh Irineu Bistriceanul...

iar eu nu sunt decat un mandru pacatos (bine ar fi sa scap de duhul minciunii maririi de sine shi alte pacate) care am citit cate ceva de pe acolo, din cartzile lor... shi m-am veselit caci inca mai cred ca sunt Adevarate caile shi proorociile, adica de la Dumnezeu, Cel care a facut Cerul shi Pamantul, pentru ca sunt conforme cu scripturile fara-ndoiala cum spunea pfericitul P Teoctist.