View Single Post
Vechi 14.01.2009, 15:39:02
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Noi avem de jur imprejur biserici, dar cand trecem pe langa ele, nu simtim ca Hristos este prezent. Putini vad in ele un loc in care lumina nu se stinge niciodata. Asa ca nu e de ajuns sa ai biserici, important e sa fii prezent in ele, si nu oricum, ci dornic de schimbare.

Sigur, exista mantuire si in astfel de tari. Daca relatia ta cu Hristos e vie, te poti mantui. Dumnezeu nu e neputincios in anumite locuri. Sa ne uitam la magi. Sunt cei care ii aduc daruri la nastere lui Hristos, dar sunt cei care vin din tari pagane. Nu stiu unde se rugau, cum se rugau ... dar, ei aduc darurile. Si nu se intorc la intamplare in tara lor, ci dupa cum li s-a vestit.
Draga Costel, nu cred ca-i bine a da verdicte atat de categorice, precum spui, ca putini sunt cei ce-l simt prezent pe Hristos in Bisericile noastre, precum nici ce-ti spun eu acum nu-i bine, pentru ca asa se naste Slava desarta. Am postat in acest sens un citat in acest sens, despre Slava desarta, la topicul Pocainta , "Cuvinte de folos" si cam ne incadram acolo. Nici eu si nici tu si nimeni , decat Hristos, poate stii cati numara turma Sa. Iertare , dar asa gandesc eu la ceea ce ai gantit tu, cu toate ca nici eu nu fac bine gandindu-ma la ce gandesi . . . !