View Single Post
Vechi 14.01.2009, 17:23:09
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Eu nu ma simt vinovata ca am jignit pe cineva. Pur si simplu i-am atras atentia lui geo ca e prea dur cu unii oameni. Duritatea este intr-adevar duh strain de Hristos. Nu cred ca asta este atac la persoana
repet prin ce deja ti-am raspuns sora draga: ...Domnul Hristos cand a intrat in Ierusalim pe manzul asinei s-a dus direct la Templu, acolo gasind pe vanzatorii de animale, schimbatorii de bani in TEMPLU, S-a maniat foarte tare incat a luat un BICI si a inceput a rasturna mesele vanzatorilor si a da cu biciul zicand: Casa Tatalui Meu, CASA DE RUGACIUNE ESTE, iar voi ati facut-o pestera de talhari!
Tot in psaltire spune: MANIATI-VA DAR NU GRESITI!
Mania pe care a avut-o Domnul Hristos trebuie sa o avem si noi, caci "DOMNUL NU SE MANIE IN FIECARE ZI" ne spune iar Sf.Scriptura! Asa si eu, ma manii atunci cand vad JOACA DE A CREDINTA! efectiv dam ne INCREDEM in mila si iubirea lui DUmnezeu de parca sunt euro de schimb valutar! Cu Adam si Eva a fost Milostiv cand au GRESIT neascultand de PORUNCA??? nu, i-a scos afara!!! Reciteste ce ti-am scris in urma cu cateva postari dar citeste ATENT!!!
Iarta-ma!!!

PS: repet: NU MA JOC DE-A CREDINTA!!!!