View Single Post
Vechi 13.12.2006, 16:27:47
ARHANGHELUL ARHANGHELUL is offline
Banned

Data înregistrării: 09.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jeniffer
Binele si raul sint independente de religie. Cei care au ajuns la alegerea istoriei obiective, despre conditiile care permit viata pe pamint, a organismelor cu o activitate energetica proprie, despre cunoasterea mediului, al pamintului(nucleu, natura) si spatiului, nu pot schimba de opinie, nefiind nici o realitate in mituri iar Dumnezeu, zeul crestinilor, un duh despre care s-au inchipuit istorii, dar care nu pot fi considerate adevarate, ca in orice mit.
Sa stii si tu biologii nu mai sunt atat de siguri de teoria lui Darwuin si vor sa o arate ca pe o teorie nimic mai mult.Noi oamenii denumim Dumnezeu pentru ca nu exista pe pamant un alt cuvant care sa arate "maretia" si acest cuvant e gresit .Un cuvant potrivit ar fi acela care an Biblie este spus de acei demoni legiune care erau an om si acest cuvant este DUMNEZEUL PREA ANALT care arata antrun fel dimensiunea de neatins.Binele si raul din contra sunt independente de manifestarile de zi cu zi si nu de religii, ele arata ce este raul.De obicei oamenii care nu cred sunt sceptici dar cand e pe cale sa pateasca ceva sau au trecut cu bine de ceva rau gandul lor tot spre Dumnezeu se andreapta si tu la fel faci chiar daca tu o sa zici nu.Cum ati explici???????Lucifer (Anger nu Arhanghel) si alti Ispititori ne fac sa credem ca dincolo de moarte nu mai e nimic astfel oamenii se manifesta ca atare.Sincer daca am sti ca nu e nimic dincolo de moarte dece am mai ancerca sa devenim mai buni ce rost ar avea. Sant oameni foarte puternici si foarte bogati care vor sa devina mai buni si devin, care e explicatia si sa numi spui ca din cauza religiilor ca nu te cred.
Reply With Quote