Daca regulile s-ar respecta ,reguli europene in Romania si daca banii primiti de la Uniunea Europeana s-ar simti la noi ,cetatenii,in viata sociala atunci tot respectul Uniunii.Vreau sa va spun ca Europa ne da bani,au venit bani de la Uniune dar numai politicienii si mai marii statului stiu ce au facut cu ei ,sau pe ce i-au cheltuit.In tara asta in loc sa se faca scoli pentru ca e nevoie de scoli moderne ,scolile din Romania sunt dezastruoase,nu sunt conditii,uitati-va in alte scoli din Europa ce dotari au si ce curatenie peste tot ,mai mare dragul sa stai cat mai mult la scoala.Mie o sa-mi fie oarecum scarba sa-mi trimit copilul la o scoala romaneasca daca peste 10 ani va fi asa,spitalele nu mai zic,te imbolnavesti cand iesi de acolo de pneumonie si mai stiu eu ce ,NU SUNT CONDITII IN ROMANIA ,de asta celelalte tari sunt de laudat,de asta cand auzim Spania ,Franta,Italia ni se pare cine stie ce,nu pentru ca sunt vestici sau pentru ca au armata,sau pentru ca sunt mari tarile ci pentru ca exista civilizatie.Si USA ,poate unora cand aud de USA se gandesc la niste hoti ,o tara profitoare s.a dar de ce este privita bine?Pentru ca sunt mai avansati si mai civilizati ca noi.Nu stiu cand o sa ajunga si Romania sa fie privita macar ca ...Elvetia,Austria.Deocamdata stam la nivelul tarilor codase si urate sa zic asa printre Bulgaria,Ungaria,Ucraina.
|