View Single Post
Vechi 15.01.2009, 18:34:59
bmd
Guest

Implicit

Intrii la granita in Romania unde dupa ore de asteptare si ifose a domnului vames ai dreptul sa folosesti o toileta, care o vrei fie tufa din stinga fie cea din dreapa oricum tot in aia calci!
Apoi te strecori printre carute, oi, oameni beti, gropi spre casa.
Din cind in cind cite o urare de pe marginea drumului "sa-mi bag..." ceva neamuri amintite doar pentru faptul ca n-ai numar de Romania. Dupa ce platesti citeva radare ca ai mers prea repede (doar tu din sirul de masini )daca ai noroc ajungi la destinatie scapind de miile de idioti care depasesc de dragul de a depasii sau umbla cu faza lunga si farurile de ceata ca "mai bine sa plinga mata decit sa plinga mama!".
Acasa te asteapta doi batrini in frig carora nu le ajunge pensia dupa o viata de munca sa incalzeasca locuinta, tot mai batrini si mai neajutorati tot mai dezgustati de tot si toate....
Daca-i duci la doctori trebuie sa platesti bine extra....
Chiar daca tratamentele sint vechi de 100 de ani.
Daca-i duci la mare/munte esti taxat ca intr-un hotel de lux chiar daca singurele stele pe care le au sint cele de pe bolta cereasca
La minastire pomelnicul meu e mai scump si eu intru cu bilet de intrare ca am numar strain!
Dar ce va spun eu voua, doar stiti si voi cum este la noi!
Si atunci cum ati dorii sa se uite lumea la noi altfel decit se uita?
Sincer ma mir ca se mai uita cineva la noi...probabil din cauza interesului comercial ca de altele....
Reply With Quote