View Single Post
Vechi 16.01.2009, 12:58:27
nume nume is offline
Banned

Data înregistrării: 17.11.2008
Implicit

Cred ca inainte sa faci un copil, trebuie sa te cureti pe tine insuti, dpdv spiritual, si sa urmezi intocmai invatamintele bisericii si sfintilor legate de zile in care... "e voie", zilele de post, spovedania, rugaciunea, impartasania... In felul asta copiii vor avea o viata mai buna, cat mai buna, cu ajutorul lui Dumnezeu. Eu cred ca copiii au dreptul sa-si judece parintii, se pe buna dreptate, suntem ceea ce ei ne-au facut sa fim. Exceptii exista, dar sunt putine. Pt pacatele parintilor platesc copiii, ceea ce e o perspectiva teribila, daca vrei sa faci copii. Stii ca vor suferi pt pacatele tale, stii ca vor fi ceea ce tu ii faci sa fie.
Avortul e... cea mai cruda crima posibila, facuta din egoism.
Orice mama trebuie sa-si apere copilul cu orice pret. Si viata e un pret. Nici animalele salbatice nu-si leapada copiii.
Chiar daca are copii multi, chiar daca e saraca, chiar daca e bolnava, chiar daca nu are casa si masa... daca are credinta si se roaga, Dumnezeu va face minuni pt o astfel de mama intr-un fel sau altul. Chiar daca moare, gestul ei va fi o binecuvantare pt toti cei apropiati ei.

Nu mai stiu unde am vazut sau auzit povestea urmatoare, era cam asa.

In timpul executiilor crestinilor, pe vremea romanilor, in arena a fost adusa o femeie crestina cu copilul ei. Ea a fost pusa pe un scaun de fier sub care era un foc mocnit, si indemnata sa se lepede de credinta ei, ca daca nu va fi lasata sa arda lent in timp ce il vor arde si pe copilul ei in fatza ei. Si femeia a strigat "faceti ce vreti,copilul meu va avea viata vesnica!"

Poate sunt putin diferite situatiile, dar ideea e ca de cele mai multe ori trebuie sa renuntam la ego-ul propriu si sa-l inlocuim cu credinta fara sa ne fie teama, pt ca nu avem de ce. "sa nu ne fie teama de vulpi cand suntem din neamul leilor".
Reply With Quote