Pentru noi, in calitate de crestini, nu faptul ca suntem monitorizati este grav , ci faptul ca ni se cere sa incalcam cuvintele din Apocalipsa, capitolele XIII-XIV. Acceptarea numarului al carui semn este 666 in locul numelui pe documente care ne atesta identitatea este primejdioasa prin conotatia oculta pe care o are. Inseamna supunerea noastra fata de Antihrist.
Scrie in Apocalipsa sa nu-l primim? Apoi niciun crestin care mai vrea sa ramana crestin n-are cum sa faca altfel. Credinta mai trebuie sa fie si marturisita. Eu zic acum, dar stiu eu daca voi fi in stare sa marturisesc pana la sfarsit? Sa ne rugam sa ne intareasca Dumnezeu credinta, astfel incat sa facem voia lui Dumnezeu, nu voia noastra.
Pot accepta sa fiu urmarita atata timp cat nu mi se incalca drepturile mele de CRESTINA. Prin aceasta actiune, ne aparam drepturile in calitate de crestini, nu cartim ca niste nonconformisti din pricina faptului ca suntem urmariti, desi e deranjant chiar si pentru necrestini sa se simta urmariti tot timpul. Aceasta tehnologie, daca nu e stopata, este in masura sa ne desparta pentru totdeauna de Dumnezeu, mai ales dupa implantarea microcipurilor. Caci prin acestea, comportamentul nostru poate fi influentat.
Adio, Libertate! = Adio, Credinta!
|