View Single Post
Vechi 16.01.2009, 23:50:49
eduardd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de IT Vezi mesajul
@mihailt si BogdanF2

Nu dau 2 bani pe statul roman. Nu l-am votat, nu il consider ca fiind cel care imi protejeaza interesele si nici nu ma mai identific cu el. De fapt, ca sa fiu mai direct, consider statul roman ca fiind unul dintre dusmanii cei mai mari al acestui neam romanesc.
Statul roman actual se face vinovat de tradare fata de neamul romanesc si sustine criminali in pozitii de conducere.

.
Tocmai datorita acestor atitudini am ajuns sa rada pana si romanii nostri europeni de tara asta.. Nu stiu cine esti, barbat, femeie, copil sau batran insa daca ai constiinta ai putea sa o asculti. Cine a votat "statul"? Cine a mers la miting doar pentru ca i s-a oferit un carnat si o punga de zahar? Cine a ales pe buletin din 2 nenorociri pe aceea "mai mica"? NOI! CHiar daca am votat sau nu..prin acesta atitudine Nu ajuti cu nimic sa schimbi ceea ce nici tie nici mie nu-mi place in tara. La greci a murit un copil nevinovat..ce a facut multimile ( vorba parintelui Cleopa) a iesit in strada! De ce?? DIN SOLIDARITATE!! dar noua ne lipseste cu desavarsire acest sentiment.. si noua celor de aici si voua celor ce v-ati dezifenctat de mirosul de roman... Candva, lucram duminica..parintele mi-a spus asa. Vina nu e a patronului el e cum e..vina e a celor ce vin sa cumpere duminica.. Si cine cumpara??? Noi..voi..toti suntem la fel tocmai datorita acestei "stari" de...nu-mi pasa..
Reply With Quote