View Single Post
Vechi 14.12.2006, 01:26:27
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

nyceboyrom,
daca-mi dai voie , nu-ti cunosc numele desi cred ca te-am mai intilnit , cel putin ca conceptie.
Banuiesc ca nimeni nu ti-a spus ca slujesti diavolului pentru ca esti ateu , si nu stiu cine ti-a zis ca esti satanist , pentru ca nimeni nu poate afirma decit tu insusi .
Cineva slujeste diavolului cind face voia lui , prin fapte prin vorbe prin orice manifestare . E vorba de MOMENTUL respectiv si asta ni se intimpla la multi .
In clipa in care ne-am linistit si macar ne-am dat seama ca n-am facut ce trebuia ne-am departat de el. Cu alte cuvinte nu e vorba de a pune o stampila pe cineva .
Clipa de ratacire , e slujire cui nu trebuie . N-are nici o legatura cu "ateu" sau alta orientare .
E periculos sa discuti fara sa vezi fata omului , asa cred eu , multe se inteleg cum nu trebuie si probabil ca multe nu s-ar spune daca am sta toti la masa rotunda.
Ca am dreptate in ce-ti spun ,e dovada multor sfinti care in viata au fost "satanisti" sa zicem asa si s-au departat de convingerile lor .
De ex.Sf. Ciprian un mare vrajitor al timpului , cu voia lui Dumnezeu a ajuns mucenic .
Asa ca in cel ca tine probabil "zace " mult potential , nu trebuie niciodata sa zicem cineva e bun sau e rau , nu e nimic definitiv pina in ultima clipa .Daca se afirma asa ceva,inca o data iti spun ,e in legatura cu un lucru petrecut pe moment , nu -i vorba de a cataloga pe cineva.
Mi-asi dori sa nu "cada" nimeni , CI SA SE RIDICE TOTI .
De ce te deranjeaza afirmatia lui Traditie :ortodoxismul este singura calea adevarata ?
Toti sfintii ortodoxi au marturist acest lucru cu pretul vietii . Deci au fost fanatici ? Ei au marturisit numai crezul lor . Nimeni nu este obligat sa creada ce spune cineva , ci numai daca vrea . Atunci de ce te deranjaza ?
Daca tu sustii altceva, eu nu sint tulburata ,de exemplu , de ce te tulburi tu ?
Deci se observa o tendinta ,de a impune unor oameni sa nu marturiseasca ce cred ca produc "panica " ? Daca te-am inteles gresit imi pare rau ,explica-te mai clar ce te deranjeaza !
Doamne ajuta !
Reply With Quote