Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Stai linistita Nina ca cei intariti ce ne considera pe noi slabiti , vor mai fabrica multe si noi dovezi pentru a dovedi "inselaciunea" noastra. S-au legat si de apele Iordanului, au facut "mari"descoperiri arheologice in urma cu un an si. . . Mintea le cloceste multe si nevrute !
|
Eu nu am intentia de a discredita ortodoxia sau pe credinciosii sinceri, imi puneam doar niste intrebari referitoare la unele evenimente iesite din comun care se petrec la Ierusali, stim intradevar ca la Dumnezeu toate sunt cu putinta, dar niciodata nu trebuie sa avem o credinta oarba, nadajduiesc ca tot ce se intampla acolo e cu adevarat lucrarea ui Dumnezeu si nu doar o tactica de a atrage credinciosi pt ca atunci este foarte grav,
Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
|