View Single Post
Vechi 17.01.2009, 14:28:00
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Chiar nu vad cu ce ar putea sa fie lezat cineva daca pasaportul contine si amprentele, ca poza oricum o continea. Daca esti om cinstit si nu te tii de cine stie ce rautati nu ai de ce sa te temi. Din partea mea, poate sa ma urmareasca oricine, nu am nimic de ascuns.
Pai hai sa spunem ca cineva iti pune un bilet pe spate pe care scrie "prostituata" (e un exemplu) toti il vad il citesc isi dau coate.... inafara de tine. Te-ar deranja? Cam asa si cu cipul nu stie doar cel cu aparatul ce-i inmagazinat pe el, tu insuti porti doar informatia pentru altul. Nu-i vorba ca ai sau nu de ascuns ceva. Este cu totul altceva decit o fotografie pe care o vezi direct si pe care o poti chiar tu verifica daca-i a ta sau nu!
Prin inmagazinarea amprentei digitale se presupune deja ca voi devenii un infractor. Mi se face deja un dosar inainte sa fi facut ceva. Tie ti se pare corect? Apoi urmarirea devine si mai stricta decit este, oricare miner de use putind avea un scaner de citire a amprentei. De ce trebuie statul sa stie in fiecare secunda unde sint eu?
Terorismul nu o sa-l opreasca nimeni cu amprentele din buletin, pasaport!
Terorismul il poti oprii doar cind opresti motivele care-l genereaza.
Reply With Quote